nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda és Aba

Schumacher Vanda elárulta, összejött-e a Celebrandiból megismert Abával

Már jó ideje foglalkoztatja az embereket a kérdés.

Augusztus 18-án ért véget a Celebrandi, melynek végén Schumacher Vanda úgy döntött, Abával szeretne tovább ismerkedni. A nézőket azóta is izgatja a kérdés, hogyan alakult Vanda és Aba kapcsolata, miután a kamerák nem forogtak tovább. A műsorvezető egészen idáig homályosan beszélt a szerelmi életéről. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda a Celebrandiban

Korábban azt nyilatkozta, amikor idejük engedi, találkoznak a fiúval. Majd arra is reagált, egyesek úgy látták, ismét felregisztrált a Tinderre. 

„Jól alakul a kapcsolatom Abával, amikor neki is van ideje és nekem is, akkor találkozunk… Azt sem tudom, hol áll a fejem, műsort vezetek, mindent csinálok, az, hogy én a Reddittel meg a Tinderrel foglalkozzak, felnőtt ember vagyok, én ilyen hülyeségekre nem érek rá. A Tinderem meg valószínűleg azért van meg még, mert az applikációban nem tiltottam az accountot. Meg se nyitom, le sincs töltve az alkalmazás” – mondta korábban a műsorvezető. 

Most Instagram-oldalán, 24 óráig elérhető történetében válaszolta meg követője érdeklődésére, mi a helyzet most közöttük. 

„Sajnos ebből a sztoriból nem lett boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Vagyis igen, de nem együtt. Ő egy szuper srác, viszont nem lett belőle kapcsolat, a miértek pedig csak ránk tartoznak. Köszi, hogy megértitek” – írta Vanda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top