nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda félt, hogy leoffolják

Schumacher Vanda félt, hogy visszautasítja randipartnere: „Én ezt nem bírom”

Ő reménykedett a folytatásban.

Shcumacher Vanda is a szerelmet keresi az RTL Celebrandi című műsorában. Legutóbb Abával randizott, aki korábban Bogdányi Titanillát is visszautasította egy olyan este után, melyről Titi azt gondolta, jól sikerült. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Celebrandi)

Érthető módon Vanda nem szerette volna, hogy a történelem megismételje önmagát, ezért a randi vége előtt kérdőre vonta Abát, lesz-e folytatás. 

„Na jó, tudod mi a helyzet? Az a helyzet, hogy ezt az ügynökségen is eljátszottuk már, hogy nem tudtam, mi a helyzet, akarsz-e velem randizni vagy nem, és most is… Én ezt nem bírom – mondta a srácnak Vanda, majd a kameráknak folytatta. – Nagyon rossz vagyok olyan helyzetben, amikor várni kell egy férfinak a döntésére, és általában nem is érdekel. Ha valakivel akarok találkozni, akkor találkozok, hogyha nem, nem. Az, hogy ő másodszor tett egy ilyen szituba, hogy mindjárt elmondja, fog-e velem találkozni vagy nem, ez nem létezik. Ez nem történik meg, hogy ezt csinálja velem egy srác.”

Aba végül megnyugtatta Vandát, nincs benne kétség, hogy szeretne vele még találkozni, a lány pedig őszintén elmondta, nem viselte volna el, ha másodszor visszautasítja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top