nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda az utazásairól

Schumacher Vanda végre elárulta, miből van pénze folyamatosan utazgatni

Hónapok óta kérdezgetik tőle.

Schumacher Vanda állandóan úton van, és előszeretettel mutatja be közösségi oldalain, éppen a világ mely szegletében jár. Sokszor szinte lehetetlen nyomon követni, hol van éppen, hiszen nem olyan régen jött haza Amerikából, ahol két hónapot töltött, majd máris Franciaországban volt, a cannes-i filmfesztiválon. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda a Reggeliben

Vanda rendszeresen kapta meg a kérdést követőitől és kollégáitól is, hogy mégis miből telik neki ragyogó utazásokra. Most a Reggeliben végre választ adott. 

„Igen, ez a kérdés mindig előjön, és akik követnek TikTokon, jobban belelátnak az életembe… Én erről azért is nem beszélek, mert nem érzem azt, hogy nekem elszámolni kéne bárki felé, a másik pedig, hogy nem akartam, hogy az üzleti világban az legyen, hogy mondom, ezt meg azt csinálom és nincs mögötte semmi. De most van itt az a pont, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba. Nekem tulajdonjogom van a Gardróbom Store-ban” – mondta Vanda, aki még hozzátette volna, honnan a többi bevétel, de sajnos véget ért az adás, így teljes választ ismét nem kaptak az érdeklődők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top