nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda trükkjei

Schumacher Vanda elmondta, hogyan ismerkedik a gazdagabb, elitebb réteggel

A műsorvezető mindent megtesz, hogy elérje a céljait.

Schumacher Vanda is ott volt a cannes-i filmfesztiválon, illetve a vörös szőnyegen is lencsevégre kapták. A ValóVilág műsorvezetője a TikTok-oldalán elárulta, miként sikerült mindez, illetve arról is beszámolt, hogyan kell közel kerülni a gazdagokhoz.

„Nyilván azért jöttem Cannes-ba, mert itt azért az ember elég könnyen barátkozik, mindenki a filmiparban dolgozik. Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika. (…) Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer az egyik legfontosabb. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem veszed magad körbe jó emberekkel. A legkönnyebb módja, hogy tartozz egy társadalmi réteghez, hogy ha ugyanoda jársz, ahova ők is. Ha mindennap látják a csinos fejedet ugyanabban a kávézóban, étteremben, boltban és utcában, akkor egy idő után valahogy spanokká váltok” – mesélte a videóban Schumacher Vanda, aki hamarosan a Celebrandi című műsorban keres majd párt magának. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top