nlc.hu
Sztárok
Kórházban van Schumacher Vanda

Schumacher Vanda komoly műtéti beavatkozásra szánta el magát

Az első látásra aggasztónak tűnő fénykép ellenére valószínű, hogy nem betegség, hanem szépészeti beavatkozás áll a háttérben.

A Való Világ műsorvezetője váratlan fényképet tett közzé 24 órán át elérhető Instagram-történetében. A fotón egy műtéti nyilatkozatot tart a kezében, melyet már el is kezdett kitölteni. Első látásra a látvány kissé ijesztőnek tűnik,  elvégre egy műtét komoly beavatkozásnak minősül, melynek hátterében többnyire egészségügyi probléma húzódik meg. Ha azonban alaposabban megnézzük, akkor sejthető, hogy aggodalomra nincs különösebben ok.

Bár Vanda eltakarja kezével az eljárást végző orvos nevét, titulusa jól látszik: plasztikai sebész. A magánklinika szolgáltatásait megnézve pedig kiderül, hogy az intézményben orr-, arc- és mellplasztikát végeznek, a jelek szerint tehát ezek valamelyikére jelentkezett a műsorvezető, melynek részleteit a fotón lévő felirat alapján hamarosan meg is osztja rajongóival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top