nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda párkapcsolata

Leleplezte párkapcsolatát Schumacher Vanda

Először beszélt róla a műsorvezető-színésznő.

Schumacher Vanda egy pletykára reagálva leleplezte a jelenlegi párkapcsolatát. A napokban felbukkant a neten egy olyan fotó, amelyen a 25 éves műsorvezető-színésznő egy férfival látható közelebbi viszonyban. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben is szereplő híresség azonban tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, hogy jelenleg már nem aktuális ez a párkapcsolat, ugyanis egy ideje már egy másik illetővel van együtt.

Schumacher Vanda az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című reality-ben - Fotó: Sajtóklub

Schumacher Vanda az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben – Fotó: Sajtóklub

„Ma kikerült egy régi kép, amin ketten vagyunk. Ezt a dolgot kár tagadni, viszont ami ezzel kapcsolatban fontos, hogy ez a kép még a VV után rövidesen készült és amint látszik, eléggé boldogok is voltunk. (…) Nyilván ez a kép most került ki, viszont én valaki mással alkotok egy párt, tehát ezt az egyet szerettem volna leszögezni a mostani dolgog érdekében. Még egyszer: ez egy régi kép, és lehet, hogy ez most pár ember számára izgi sztori, viszont én valaki mással vagyok, tehát ez már tárgytalan” – közölte Insta-Story-jában.

Insta-Story-jában tisztázott mindent Schumacher Vanda

Insta-Story-jában tisztázott mindent Schumacher Vanda

Schumacher Vanda amúgy pár hete azt is elárulta, hogy mivel keres pénzt a tévés munkáin kívül, miből finanszírozza az utazásait, a jobb életszínvonalát. „Sokkal kiszámíthatóbbnak tartok egy olyan projektet, ami mögött valódi vagyon van, mint valami shitcoint, aminek vagy felmegy az ára, vagy nem. Ahogy mindig elmondom, én nem foglalkozom napi kereskedéssel, és sokkal jobban szeretem a crypto világában is olyan projektekben tartani a pénzem, ami mögött van valós érték, ezért kezdtem el nagyobb figyelmet szentelni az ingatlantokenizációnak is” – fedte fel a tévés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top