nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda munkái

Schumacher Vanda elmondta, mivel keres pénzt a tévés munkáin kívül

A műsorvezető ezekből is finanszírozza az utazásait, a jobb életszínvonalát.

Schumacher Vandát sokan talpraesett nőnek tartják, aki már több műsorban is megmutatta, hogy ki tud állni magáért, ha kell. Legutóbb például csalódott volt, amikor az ártatlan szerepet kapta Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, ahol hamar búcsút kellett mondania a játékostársaitól. A kiesésének az oka a félelem volt, hiszen a társai tartottak a műsorvezető ravasz és eszes meglátásaitól. Vanda a hétköznapokban sokat utazik, nem tagadja, hogy szereti a fényűző, szép dolgokat. Sokan kíváncsiak is rá, miből finanszírozza mindezt. Nemrég egy posztjában fejtette ki, hogy milyen befektetésekkel dolgozik. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Birton Szabolcs)

„Sokkal kiszámíthatóbbnak tartok egy olyan projektet, ami mögött valódi vagyon van, mint valami shitcoint, aminek vagy felmegy az ára, vagy nem. Ahogy mindig elmondom, én nem foglalkozom napi kereskedéssel, és sokkal jobban szeretem a crypto világában is olyan projektekben tartani a pénzem, ami mögött van valós érték, ezért kezdtem el nagyobb figyelmet szentelni az ingatlantokenizációnak is” – árulta el a tévés. Vanda egyébként nyakig van a kriptobizniszben: legutóbb a dubaji kriptoexpón tartott beszédet, korábban a spanyol fővárosba szintén ingatlantokenizáció miatt utazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top