nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda és a cenzúra

Pucér fotót posztolt magáról Schumacher Vanda

Mindig is szerette feszegetni a határokat.

Schumacher Vanda sorra kapja a szerepeket az RTL-nél. Tavaly a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban ő lett a dzsungel királynője, majd a ValóVilág 11. évadának egyik műsorvezetője. Idén a Celebrandi után szerepelt a Valami Amerika című sorozatban, ahol egy pikáns ágyjelenete is volt, most pedig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben. 

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

Vanda mindemellett él-hal az utazásért, és amint akad egy kis szabadideje, máris repülőre száll és elképesztő helyeken töltődik fel. Követői a legtöbbször azt a kérdést feszegetik, miből telik neki ennyi luxusutazásra, de mint mondja, nem csak a tévézésből él. A műsorvezető másik hobbija, hogy szereti feszegetni a határokat, legyen szó merész fotókról vagy negatív kommentekről. 

Most az előbbivel rukkolt elő 24 óráig elérhető Instagram-történetében

„Ha egy elfogadóbb társadalomban élnénk, akkor ezt most full cenzúra nélkül posztolnám. De az ember nem lehet büszke magára, mert arra kell figyelni, éppen kinek van önértékelési problémája, ami miatt a fikázódás menne… Szóval, így csak a lakásom lesz kiplakátolva a gyönyörű testemmel” – írta a fekete-fehér fotóra Vanda, melyen a szöveg kitakarja az intim részeket, az viszont jól látszódik, nem visel mást, csak egy neccharisnyát. 

Az influenszer még annyit hozzáfűzött történethez, követői biztatására, hogy szeressék önmagukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top