nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda pikáns jelenete a Valami Amerika sorozatban

Pikáns jelenet a Valami Amerikában, Schumacher Vandával a főszerepben – Videó

Schumacher Vanda számára egy nappal a jelenet forgatása előtt derült ki, hogy Ember Márk lesz a partnere.
Schumacher Vanda

Dupla résszel startol az RTL+ felületén a Valami Amerika sorozat, amelyben a nem pasifaló Schumacher Vanda is feltűnik. A műsorvezető nem először dolgozott együtt Herendi Gáborral, azonban csak az utolsó pillanatban lett számára világos, hogy a Valami Amerikában is számítanak rá. 

„Korábban is dolgoztunk már együtt Herendi Gáborral, a szünetekben történő poénkodásom akkor megtetszett neki.  Aztán megkeresett, hogy lenne egy kisebb szerep, be tudnék-e ugrani egy castingra. Azt csak egy nappal előtte tudtam meg, hogy a Valami Amerika sorozatról van szó. Mikor megkaptam a szerepet újra átjárt a hála és minden eszembe jutott. Amikor anyukámmal a kanapén ülve néztük a filmeket. Végtelen hálát érzek azért, hogy megadatott, hogy azokkal az emberekkel dolgozhattam együtt, akiket anno a TV-t nézve láttam csak” – árulta el Schumacher Vanda, akinek karaktere, a pimasz jegyszedő lány heves viszonyba kerül az Ember Márk alakította Marcival.

„Márkkal évek óta ismerjük egymást, volt, hogy ugyanabban a kerületben laktunk. A forgatás előtti napon véletlenül összefutottunk, Márk felhozta a másnapi forgatást és számomra akkor vált világossá, hogy ezt a pikáns jelenetet vele forgatom majd. Minden stresszem el is szállt, amikor ezt megtudtam. Nagyon jó volt vele – és az egész stábbal – forgatni, végtelenül jó hangulatban telt az egész. Kicsit még improvizáltunk is. Fantasztikus dolog egy ilyen csapattal dolgozni és létrehozni valami olyat, ami a nap elején még nem is létezett” – tette hozzá Schumacher Vanda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top