nlc.hu
Szabadidő

Valami Amerika sorozat

Napokon belül érkezik a Valami Amerika sorozat – kiderült, miről szól a 10 részes széria

A vadonatúj történet és az új szereplők mellett korábbi filmes karakterek és ikonikus tárgyak is felbukkannak a sorozatban.
Valami Amerika

A Valami Amerika sikerfilmjei után, október 18-án érkezik az RTL+-ra  a 10 részes Valami Amerika sorozat, amely a filmekből megismert világban játszódik, de ezúttal egy új testvér-trió történetét ismerhetjük meg: Marciét (Ember Márk), Zitáét (Trill Beatrix) és Balázsét (Király Dániel). A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala (Csuja Imre) közötti konfliktus áll, pontosabban az a pénzösszeg, amivel a fiú tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek mindenben támogatják egymást, így megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába, ahonnan csak egy módon szabadulhatnak: egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül.

A testvérek körül megjelennek majd régi (többek között Oroszlán Szonja és Szabó Győző) és új szereplők, akik segítik vagy éppen akadályozzák őket a céljaik elérésében. A sorozatban, akárcsak a filmekben, a zene is hangsúlyos szerepet kap, sőt a show-biznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetünk.

A sorozat „Valami Amerikai” című betétdalát a jelenlegi egyik legsikeresebb fiatal hazai előadó, Azahriah írta, és már most hatalmas sláger a videómegosztó oldalakon:

A sorozat október 18-án dupla epizóddal debütál, és utána hetente érkezik egy-egy friss epizód.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top