nlc.hu
Szabadidő

Ezek RTL 2023-as őszi műsorai

Gundel Takács Gáborral és Budapest királynőivel startolnak az RTL új műsorai

Jönnek Budapest királynői, lesznek ugráló emberek és sorozatdömping is várható. Egy rakat új műsort jelentett be az RTL.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy négy új csatornát indít az RTL (Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub és az RTL Otthon). Most az is kiderült, hogy milyen új sorozatok és műsorok kerülnek még idén képernyőre, és mely műsorok térnek vissza új évaddal.

Újdonságok:

 • Árulók – Gyilkosság a kastélyban, egy olyan taktikai-pszichológiai krimi-reality, amelyben titokban kijelölt személyek vadásznak ártatlanokra egy Agatha Christie-regények világát idéző kastélyban. Az ártatlanok feladata a nyomozás, vagyis hogy leleplezzék a kettős játékot űző „gyilkosokat”, azaz Árulókat. A nagy kérdés az, hogy ki kerekedik felül: a gyilkosok vagy az előlük menekülő ártatlanok?
 • LEGO® Masters, egy olyan látványos vetélkedő, ahol a párban versenyző játékosok hétről hétre megmutatják LEGO kockákból épített alkotásaikat, hogy végül egy páros elnyerje a LEGO Masters címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.
 • Még idén elindul a The Real Housewives budapesti kiadása, A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest. A műsor több, a fővárosban élő tehetős hölgy fényűző és kicsit sem mindennapi életébe enged majd betekintést a nézőknek. 
 • Az Ugrás! című legújabb vetélkedőben a műsor résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy egy monumentális stúdióba épített, öt méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra, pénzdíjazásért cserébe. A cél azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz, és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, a játékosok a mélybe zuhannak. Ezzel a műsorral egészen biztosan új szintre emeli a kvízműsorokat az RTL. A műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz.  
 • Október 18. óta elérhető az RTL+-on a Valami Amerika sorozat is, amely a kultikus magyar film világában játszódik, de ezúttal egy új testvértrió áll a történet középpontjában. 
Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor (FotóCentral)

Visszatérő műsorok:

 • Ifj. Schobert Norbi és Istenes Bence folyamatos csatározása miatt már jól tudjuk, hogy 18 év után visszatér a Sztárbox, ahol celebek püfölhetik egymást.
 • Az RTL-en, valamint az RTL+ streamingfelületen nyitja meg kapuit az Éden Hotel.
 • Új évaddal érkezik a Házasodna a gazda társkereső reality is, ahol a korábbi évekhez hasonlóan négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. 
 • A Cápák között népszerűségét jól mutatja, hogy már zajlanak a forgatások a következő, hetedik évadra, ahol újabb meglepetésekre számíthatnak az üzleti show-műsor rajongói.
 • Jön a Gólkirályság második évada.
 • Folytatódik A mi kis falunk.
A sztárbox versenyzői

Megint lesz Sztárbox (Fotó: NLC/ Trenka Attila)

Mi lesz 2024-ben:

 

 • Érkezik egy új sorozat, ami egy több évtizedes barátság történetéről szól.  ...a szomszéd tehene című sorozat szereplőinek kalandjaira az az abszurd humor jellemző, amely abszurd helyzeteket időnként az élet is produkál.
 • Az RTL+-ra érkezik az Ujj Mészáros Károly rendezésében készült Aranyszív – amelynek alapját a Paprika Studios és az RTL Magyarország közös forgatókönyvíró-versenyének egyik pályázata adta – a generációk sorsára, a jelen és a múlt összefonódására helyezi a hangsúlyt, némi romantikával, akcióval és ármánnyal megfűszerezve.
 • 2024-ben pedig érkezik az RTL-re és az RTL+-ra A Renitens című francia-belga bűnügyi vígjátéksorozat magyar verziója is, ahol a főszerepben egy különlegesen magas intelligenciával bíró, háromgyerekes, egyedülálló anya áll. 
A mi kis falunk

Megint lesz A mi kis falunk (Fotó: RTL/ Sajtóklub)

Megújul az RTL KETTŐ

Az RTL KETTŐ csatorna kínálata idén év végétől átalakul, és olyan népszerű vígjátéksorozatok otthona lesz, mint a Jóbarátok, az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top