nlc.hu
Sztárok

Négy új csatornát is indít az RTL Magyarország

Belehúz az RTL Magyarország, hamarosan négy új csatornát indítanak

Lesz külön csatorna a gyerekműsoroknak, a filmeknek és a sorozatoknak és otthoni tartalmaknak.

Bár éveken át az RTL Magyarország elzárkózott attól, hogy új kábelcsatornák indításával reagáljon arra, hogy TV2 Média Csoport bővítette a kínálatát, a Media1 úgy tudja, négy új csatornával rukkolnak majd elő. A december 15-én induló csatornák egyikén filmeket adnak majd, a másik a sorozatokról szól majd, de lesz gyerek, illetve gasztro-, lakberendezés és háztartási csatorna is.

A Media1 információi szerint az RTL OTTHON néven induló csatorna a női célcsoportot igyekszik majd megszólítani. Tematikája szerint gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyaránt. A csatornán lesz látható például Gordon Ramsay több műsora is. Jamie Oliver több műsora is szerepel majd az RTL OTTHON programkínálatában. Ezenkívül itt megismétlik majd a Konyhafőnök és a Mestercukrász című műsor összes eddigi részeit is.

Kölyökklub néven induló új tévécsatorna szintén a nap 24 órájában sugároz majd tartalmakat. Itt lesz látható a Mia varázslatos játszótere, a Cocomelon című sorozat, és a Coconut, a kis sárkány, valamint a Lassie időtlen története. Szintén az új csatorna kínálatában lesz megtalálható a Dino Ranch és a Kíváncsi George tanulságos történetei vagy a Zafari. Számos európai produkció is lesz látható a csatornán, valamint olyan klasszikusok is mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve vagy a Pán Péter.

RTL logó

Sorozatklubbal főként vidéken élő, 50 év feletti korosztályt veszi célba, és a kínálatában olyan bűnügyi-sorozatok lesznek láthatók mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz, a Kastélyszálló vagy a Candice Renoir. De a Downton Abbey című történelmi dráma is látható lesz a csatornán, ahogy a műsorai közt helyet kap a Chicago PD és  Medicopter, valamint az RTL-en megismert dokureality-k, mint a Segítség bajban vagyok és a Gyanú Árnyékában.

A Moziklub célcsoportja főként az idősebb női szegmens. Az új csatorna elsősorban népszerű európai filmekre fókuszál majd. A bűnügyi filmek rajongói számára jó hír lehet, hogy itt lesz látható a Midsummer Murders, valamint az Agatha Christie regényekből készült adaptációk. A klasszikus vígjátékok rajongói láthatják majd a Magas szőke férfi visszatér, a Szabadlábon Velencében vagy a Dilisek vacsorája című filmeket. A magyar filmek szerelmesei számára is kínálnak majd tartalmakat a Moziklubon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top