nlc.hu
Sztárok

Soltész Rezső a mai zsűrikről

Soltész Rezső a mai tehetségkutatókról: „A zsűritagok nem szakmailag bírálnak, hanem szimplán bohóckodnak”

Elkeserítőnek tartja, amit ma látni a kereskedelmi csatornákon.

Soltész Rezső tavaly megkapta élete első szerepét egy sorozatban. Herendi Gábor ugyanis felkérte, hogy a Valami Amerikában alakítsa saját magát egy fiktív tehetségkutatón. Az előadó örömmel mondott igent a felkérésre, annak dacára, hogy a valóságban sosem ülne be egyik tehetségkutató zsűriszékébe sem. 

Soltész Rezső

Fotó: Schumy Csaba

Nem mintha bármikor is bombáztak volna zsűrizéssel. Valószínűleg túl konszolidált vagyok az efféle feladathoz, hisz a mai vetélkedők, tehetségkutatók másról szólnak, mint az én időmben. Sajnos a zsűritagok ma már nem szakmailag bírálják, segítik a feltörekvő tehetségeket, hanem szimplán bohóckodnak, ami nagyon elkeserítő – fogalmazott a Story magazinnak az énekes, majd hozzátette, véleménye szerint az ő korosztályának is lehetőséget kéne adniuk. – Az én generációmnak is helye lenne a zsűripult mögött! Ott van például az angol The Voice egyik mestere, Tom Jones, aki 83 évesen is hatalmas show-t csinál. Persze ezzel nem hozzá szeretném hasonlítani magam, csak nem értem, hogy miért hígult fel ennyire a tehetségkutatás.”

Ezt követően felidézte azt is, mennyire más volt, amikor még Presser Gábor ítészkedett a Megasztár indulásakor.

Neki nem kellett letolnia a nadrágját ahhoz, hogy nézettséget generáljon. Nem úgy, mint a mai ítészeknek…

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top