nlc.hu
Sztárok
Soltész Rezsőn így állt bosszút egy rajongó

Soltész Rezső megjárta egy rajongóval: a nő bosszút állt az énekesen

Nem volt nyitott a hölgy közeledésére, aki ezt nem hagyta szó nélkül.

Soltész Rezső nem tagadja, hogy került már kellemetlen helyzetbe rajongó miatt. Bár a TV2 népszerű vetélkedőjében, a Szerencsekerékben felidézett történet nem mostanában történt, mégis tisztán él a sztár emlékezetében. Amikor Kasza Tibi arról faggatta Rezsőt, voltak-e elhivatott rajongói a hat évtizedes pályafutása alatt, az énekes mesélt egy nőről, aki igencsak átlépte azt a bizonyos határt.

„Volt néhány hölgy, aki nagyon komolyan gondolta, hogy bele ereszkedik az életembe. Ilyen volt egy miskolci lány is. Amikor hosszabb turnék voltak, akár egy hétre is elköltöztünk Miskolcra és minden faluban volt egy Soltész Rezső-fellépés. Mindegy, hova mentünk, Szerencsre vagy máshova, ez a hölgy ott volt és az első sorban ült” – emlékezett vissza az előadó. A nő közeledését Rezső udvariasan elutasította, ezzel azt is gondolta, hogy lezárta az ügyet, ám ami ezután jött, arra nem számított: a rajongó bosszút állt.

„Budán lakom, és lejöttem a hófehér, gyönyörű Zsigulimmal. Olyan volt, hogy könny nem maradt szárazon. Az egyik szűcs barátom, akinek Földváron volt üzlete, csinált egy fehér színű szőr borítást az ülésekre. Mikor mentem az autóhoz, akkor láttam meg, hogy fekete spray festékkel az autót valaki körbe lefújta, de minden indulat benne volt abban a flakonban. Tudtam, hogy ez a lány volt az. Persze nem fordultam a rendőrséghez. Szerencsém volt, mert februárban történt, és mínuszok voltak, ennek köszönhetően nem indult be a kémia a festékszórón, így le tudták mosni a szervizben benzin segítségével. Ez egy ilyen élmény volt!” – mesélte ma már mosolyogva a 78 éves énekes.

Soltész Rezső gyász betegség

Soltész Rezső (Fotó:Smagpictures.com / Szabolcs Birton )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top