nlc.hu
Sztárok

Ostromolják a nők Soltész Rezsőt

A mai napig ostromolják a nők Soltész Rezsőt

Aki egyszer popsztár volt, az örökre az is marad. Legalábbis ezt illusztrálja Soltész Rezső esete, aki 76 évesen is sorra kapja a rajongói leveleket és ajándékokat, és máig ostromolják a nők.

Van egy többezres rajongótáborom, akik nagyon kedvesek és kitartóak, többekkel találkozunk rendszeresen személyesen is. Annyira jól esik a kedvességük, elég, ha csak megemlítek valamit, legközelebb már hozzák is

Soltész Rezső kilátással (pillanatkép a zenész új videóklipjéből)

Soltész Rezső kilátással (pillanatkép a zenész új videoklipjéből)

– sztorizta a Blikknek Soltész Rezső, aki hozzátette, hogy kapott már a rajongóitól gombapörköltet, lekvárt, paprikát és óriásmackót is, de szerelmes üzenetekért sem kell a szomszédba mennie. A gombapörköltet például úgy kapta, hogy említette az egyik rajongójának, mennyire szereti, aki a következő találkozójukra beállított egy kilónyi adaggal. A zenész szereti, hogy gondoskodnak róla, de amikor olyan üzeneteket kap, amikből azt érzi, hogy többet szeretne tőle az illető, azokat mindig kedvesen hárítja. Számára ugyanis a családja, a lányai és az unokái az elsők. A zenész két éve vesztette el feleségét, Juditot.

Jelenleg nem ő főz a családi összejöveteleken, bár a születésnapjára pont egy főzőtanfolyamra fizették be őt, amire a napokban kezd majd el járni. Addig nem kísérletezik, mert a két lánya remekül főz. Az énekes odafigyel az egészségére is, különösen azóta, hogy két éve szívproblémákkal került kórházba. Erre vérnyomás-gyógyszert szed, és a sporttal is vigyáznia kell: az intenzív sportolás helyett inkább jógázik és sokat sétál. Később óvatosan teniszezni is szeretne. Zenészként továbbra is aktív, idén már két új dallal is jelentkezett. Nyáron már szeretne koncertezni is.

Soltész Rezsőről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top