nlc.hu
Sztárok

Soltész Rezső és a vírushelyzet

Megviselte az elmúlt időszak Soltész Rezsőt: „Szörnyen élem meg a jelenlegi helyzetet”

Soltész Rezső, bár jó egészségi állapotnak örvend, a járvány következtében kialakult helyzet őt is nehézségek elé állítja.

Tavaly év végén még kórházi kezelésre szorult Soltész Rezső, akinek akkor szívproblémával kellett szembenézni. A táncdalok koronázatlan királya azóta szerencsésen felépült, ám a járványhelyzet miatt minden biztonsági- és óvintézkedésre kiemelten figyel.

„Jól vagyok, most már 100 százalékban rendben van minden. Sőt, már fellépéseim is voltak, ami ebben az évben csodának számít. Tavaly 100 körüli koncertet adtam, idén ez a szám a tizedéhez közelít, de ebben a járvány sújtotta időszakban örülök minden koncertnek, ami nem kerül lemondásra a járvány miatt. Persze ha mégis, akkor egy fejhajtással, de tudomásul veszem, hogy most ez van” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a nemrég születésnapot ünneplő énekes, aki nehezen éli meg a járványhelyzetet.

„Nagyon nehezen viselem ezt az egészet. Miközben az egészség az első, vannak nagyon nehéz pillanatok ebben. Nekem, aki egy alapvetően nyitott ember és az ölelés, a családtagokkal való pusziváltás alap, nehéz elfogadnia, hogy ezt már nem lehet. Már az ezeréves ismerősökkel, barátokkal sincs kézfogás – tette hozzá Soltész Rezső, aki mindenkit óvatosságra int. – Az egyén kezében van a megoldás, óvatosnak kell lenni, vigyáznunk magunkra és egymásra. (…) Született pár új dal, de felénekeltem egy albumot is. Az ’Akik szeretnek’ ötlete már két évvel ezelőtt megszületett, de mostanra készült el. Ezen 17 közkedvelt slágerem található meg, de egy másik album ötlete is motoszkál bennem, erről azonban még korai lenne beszélni” – mondta Soltész Rezső.

soltész rezső

Soltész Rezső (Fotó: Smagpix)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top