nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda reagált a pletykákra

Schumacher Vanda reagált a pletykákra: „Felnőtt ember vagyok, én ilyen hülyeségekre nem érek rá”

Azzal vádolták a műsorvezetőt, hogy még mindig fent van Tinderen.

Pénteken ért véget a Celebrandi, melynek utolsó epizódjában Schumacher Vanda és Aba úgy döntöttek, a jövőben is folytatni fogják az ismerkedést. A műsorvezető korábban nem titkolta, gyakran regisztrált fel társkereső oldalakra, hogy megtalálja a szerelmet, de úgy tűnt, végül a műsor segített neki. 

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

Mégis elkezdett terjedni a pletyka, miszerint Vanda továbbra is fent van Tinderen, annak ellenére, hogy Abával közel kerültek egymáshoz. Az rtl.hu megkérdezte Vandát, mi a helyzet a fiúval és arra is kitértek, valóban újra regisztrált-e a Tinderre. 

„Jól alakul a kapcsolatom Abával, amikor neki is van ideje és nekem is, akkor találkozunk – felelte Vanda, majd reagált a pletykákra is. – Azt sem tudom, hol áll a fejem, műsort vezetek, mindent csinálok, az, hogy én a Reddittel meg a Tinderrel foglalkozzak, felnőtt ember vagyok, én ilyen hülyeségekre nem érek rá. A Tinderem meg valószínűleg azért van meg még, mert az applikációban nem tiltottam az accountot. Meg se nyitom, le sincs töltve az alkalmazás.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top