nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda megmutatta testvérét

Schumacher Vanda megmutatta ritkán látott testvérét

Pedig hét lakat alatt őrzi a családját.

Schumacher Vanda 10 éve szerepel a médiában, színésznőként és műsorvezetőként is megállta már a helyét. Amióta ismeri az ország Vandát, azóta rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elől. Ugyan nagyon aktív a közösségi oldalakon, amik jóformán szebbnél szebb utazásaival vannak tele, van, ami számára is tabu. 

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

Ahogy a párkapcsolatait, úgy a családját sem mutogatja a nagyérdeműnek. Hogy miért nem, azt korábban el is árulta. „Szerintem nincs is olyan jelző, amit ne aggattak volna rám. Ezzel azért volt dolgom, de egyre jobban kezelem a helyzetet. Hívjanak, aminek akarnak, törtető picsának, buta tyúknak, szobanövénynek… – mondta korábban a műsorvezető, aki itt tért ki arra, miért lehet keveset látni oldalain a hozzá legközelebb állókat. – Tudom, hogy néha túl nagy a pofám, túl bátran mondok ki dolgokat, és ezért ne ők szenvedjenek. De szurkolnak a háttérből, mellettem állnak, és támogatnak lelkileg. Anyagilag már tíz éve nem, és nem is várom el, hogy másként legyen. Szerencsére nincs is rá szükségem. Munkamániás vagyok, dolgozom eleget, megkeresem, ami kell. A forgatások mellett ott vannak az influenszermunkáim, és lett egy vállalkozásom is. Van egy anyagi biztonságom, de ami ennél is fontosabb: hiszek magamban. Ha holnap egy forint nélkül leraknak Texasban – vagy akár a világ egy másik pontján –, fel fogom találni magam. Megtanultam a nulláról felépíteni az életem, így ezt újra és újra képes lennék megcsinálni. És ez óriási önbizalmat, illetve szabadságot ad. Élem az életem, úgy, ahogy nekem tetszik, szóval semmi okom panaszra.”

Most azonban kivételt tett és 24 óráig elérhető Instagram-történetében megmutatta ritkán látott húgát, amelyet IDE kattintva tudsz megnézni. Dalma ugyan nem kiköpött testvére, de gyönyörű lány és az ő Instagram-oldalát elnézve, bár nővére ezt a külvilág felé nem mutatja, rendkívül szoros kapcsolatban vannak. 

Vanda és Dalma közös fotóit ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top