nlc.hu
Szabadidő

Schumacher Vanda a jelzőkről

Schumacher Vanda: „Hívjanak, aminek akarnak, hál’ isten, bőven akadnak olyanok, akik elismernek”

Nem érdekli, ki mit mond róla, neki azok számítanak, akik felnéznek rá.

Schumacher Vanda lassan 10 éve szerepel a médiában, színésznőként és műsorvezetőként is megállta már a helyét, mégis a hírek legtöbbször arról szólnak, merre utazik és miből. Sőt, sokan a mai napig úgy hivatkoznak rá, mint celebre, pedig ő ennél többre tartja magát. 

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

„Szerintem nincs is olyan jelző, amit ne aggattak volna rám. Ezzel azért volt dolgom, de egyre jobban kezelem a helyzetet. Hívjanak, aminek akarnak, törtető picsának, buta tyúknak, szobanövénynek… A mai világban ezt nem lehet kikerülni. Hál’ isten, bőven akad olyan, akinek a példaképe vagyok, emellett sokan elismerik a színészi, illetve műsorvezetői munkáimat. Nekem ennyi elég” – mondta a Story magazinnak Vanda. 

A műsorvezető most először a családjáról is mesélt, akik hihetetlenül támogatják, mégis úgy érzi, jobb, ha nem mutogatja őket a közösségi médiában. „Tudom, hogy néha túl nagy a pofám, túl bátran mondok ki dolgokat, és ezért ne ők szenvedjenek. De szurkolnak a háttérből, mellettem állnak, és támogatnak lelkileg. Anyagilag már tíz éve nem, és nem is várom el, hogy másként legyen. Szerencsére nincs is rá szükségem. Munkamániás vagyok, dolgozom eleget, megkeresem, ami kell. A forgatások mellett ott vannak az influenszermunkáim, és lett egy vállalkozásom is. Van egy anyagi biztonságom, de ami ennél is fontosabb: hiszek magamban. Ha holnap egy forint nélkül leraknak Texasban – vagy akár a világ egy másik pontján –, fel fogom találni magam. Megtanultam a nulláról felépíteni az életem, így ezt újra és úja képes lennék megcsinálni. És ez óriási önbizalmat, illetve szabadságot ad. Élem az életem, úgy ahogy nekem tetszik, szóval semmi okom panaszra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top