nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda rettegett Mexikóban

„Ha valamikor el fognak rabolni, az most van” – Schumacher Vanda bajba került Mexikóban

Kis híján elrabolták.

Schumacher Vanda szereti halmozni az élvezeteket. Egy ideje Los Angelesben piheni ki az elmúlt év fáradalmait, de ritkán számol be felhőtlen pilllanatokról. Nemrég azt mesélte követőinek, hogy egy barátnője kiszúrta, budapesti lakását elfoglalta egy vadidegen, most pedig úgy döntött, kirándul egyet, aminek a vége rettegés lett. 

Schumacher Vanda

Fotó: Instagram

„Megvan az a pillanat, amikor Mexikónak a kellős végén vagy azon a környékén, ahol azt mondják, egyedül, csajként ne mászkáljál?” – kezdte legújabb Instagram-videójában a műsorvezető, aki nem először merészkedik egyedül veszélyes helyre, most viszont időben belátta, jobb, ha megveszi az ételét és „menekül”.

„Itt van az a pont, hogy visszafordulok az autóhoz. Jaj, istenem. Itt mindenki olyan parán kolbászol. Úgy érzem magam, hogy akkora céltábla vagyok, itt van a piros pont a fejemen – magyarázta a videóban, majd végül betért egy helyre, amit azonnal elhagyott, miután megkapta az ételét, ugyanis az eladó telefonált és három mexikói férfi jelent meg Vanda mögött. – Ez most vagy életem legjobb tacója lesz, vagy az utolsó. Beült mögém ez a három ember, most van az a pillanat, hogy fogom magam, beülök a kocsiba, mert ha valamikor el fognak rabolni, az szerintem most van. Nem tudom, mióta készül ez a taco és mióta megy ez a mutogatás, de nekem az lesz a legjobb, ha beülök, magamra zárom az ajtót, és megvárom, míg elkészül az a 60 dolláros tacóm. Vagy amúgy hagyom az egészet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top