nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda lakásába egy vadidegen költözött

Elfoglalta Schumacher Vanda lakását egy idegen, míg ő Amerikában tartózkodik

Rémisztő volt a felismerés.

Schumacher Vanda pár hete bejelentette, hogy elhagyja az országot, és az Egyesült Államokba költözik. Mint kiderült, csupán két hónapról van szó, ugyanis az elmúlt éve, amikor szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, majd műsorvezetője lett a ValóVilág 11. évadának, eléggé megterhelő volt számára. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Instagram)

A feltöltődése viszont nem várt fordulatot hozott: hiába mondta el a nyilvánosság előtt, hogy haza fog térni, az Instagramon 24 óráig elérhető történetében arról számolt be, kiszúrta, hogy valaki beköltözött a lakásába, méghozzá a tudta nélkül. 

„Ezt most küldte az egyik barátnőm. Én nem tudom, milyen mátrixban élünk, de az hogy lehet, hogy ez a 30 éves, Bon nevezetű csávó az én lakásomban van, otthon? Az az én lakásom, az az otthonom” – mutatja a videóban a Tinderről kivágott képernyőfotót Schumacher, melyen jól látszik, hogy egy férfi ül a lakásában, melyet még a háttérben lévő konyharuha is bizonyít. A színésznő azon tanakodott, hogy vajon a családtagjai vagy a rokonai a tudta nélkül, a távollétében kiadhatták-e a lakását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top