nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda a Tinder társkeresőn

Schumacher Vanda társkeresőn bukkant fel: „Néha mindenkinek vannak magányos estéi”

Schumacher Vanda regisztrált a Tinderre, és azt is elárulta, miért választotta az online társkeresést.

Schumacher Vanda nemrég felbukkant a legnépszerűbb társkereső alkalmazásban, a Tinderen. A 24 éves színész-műsorvezető a Blikknek megerősítette: aki találkozik vele az applikációban, az valóban az ő profilját láthatja.

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda társkeresőn bukkant fel (Fotó: RTL Magyarország /Sajtóklub)

Szerinte semmi kivetnivaló nincs abban, hogy az interneten keres társat magának.

Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok, és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutaztam a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi

– mondta a kezébe chipet ültető Vanda, aki kijelentette: azért van egyedül, mert ez az ő döntése, amíg nem talál valakit, akivel igazán boldog lehet. A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője hangsúlyozta, hogy nem egyéjszakás kalandot keres, csak az ismerkedési folyamatot szeretné gyorsítani. A profiljára annyit írt ki, hogy férjet keres.

Nyilván ez valahol poén volt, de szerettem volna jelezni, nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják

– vallotta be Schumacher Vanda, aki inkább külföldi férfiakkal ismerkedik, mert ők nem tudják, mivel foglalkozik, és ezért őt próbálják megismerni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top