nlc.hu
TV-sztárok

Így változtatta meg a Celeb vagyok, ment innen! Schumacher Vandát

Schumacher Vanda: „Úgy érzem, a dzsungelben nőttem fel igazán”

Volt ideje gondolkodni az életén a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt.

Schumacher Vanda lett a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője. A színésznő az rtl.hu-nak adott interjújában elárulta, miben változtatta meg a 3 hét dzsungellét.

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda lett a Dzsungel Királynője – Fotó: Sajtóklub

„Nem érdekel, hogy nem én vagyok az első, pont elég, hogy én lettem a »legjobb csaj«. Rengeteg minden átértékelődött bennem, úgy érzem, a dzsungelben nőttem fel igazán. (…) Ezután biztos vagyok benne, hogy jobban oda fogok figyelni az emberi kapcsolataimra. Nem hiányzott bent a telefon, a buli, a kaja, csak a barátaim és a családom. (…) Bent elég sok időnk volt gondolkozni az életünkön, nekem is sokszor átfutott a fejemen, hogy mennyi minden történt velem az elmúlt években. Rájöttem, hogy a rohanó világban sosem állunk meg egy pillanatra sem, hogy értékeljük és kipihenjünk azokat a dolgokat, amiket elértünk. Rájöttem arra is, hogy miért vagyok olyan ember, amilyen” – árulta el Vanda.

Arra a kérdésre, hogy mi minden értékelődött még át benne, a következőket válaszolta: „Az emberi kapcsolataimról és a viták kezeléséről sokat tanultam. (…) Arra jöttem rá, hogy elég felnőtt vagyok, készen állok egy komoly kapcsolatra, és az elkövetkezendő 2-3 évben lehetne akár saját családom is. Eddig az volt a fontos, hogy bulizzak, éljek és utazzak, de most már nem akarok »vándorcigány« életet élni és bőröndből öltözködni”. (…) Rájöttem, hogy azért hajtom magam ennyire, azért utazok ennyit, mert kompenzálni akarom, hogy mennyit bántottak, amikor fiatal voltam”. Mivel már 9. osztályos korában dolgozni kényszerült és nem tudta folytatni a tanulást, az összes akkori barátja azt mondta neki, hogy semmi sem lesz belőle.

A színésznő bevallotta, nagyon büszke magára és arra, amiket eddig végigvitt az életében, de közel sem tart ott, ahol akar. „Nemhogy életem felénél, de a negyedénél sem tartok. Szóval most indul csak be a buli” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top