nlc.hu
Sztárok

Ki ő? Schumacher Vanda

Polgárpukkasztó, világjáró, aki állítása szerint nem illik bele a magyar kispolgári életbe: ő Schumacher Vanda

Színésznő, műsorvezető, influenszer. Te mit tudsz, ki Schumacher Vanda?

Schumacher Vanda 1998-ban született, Keszthelyen nőtt fel. A keszthelyi Életfa iskolában folytatta tanulmányait. Később Budapestre költözött. Az RTL Klub sorozataiban és műsoraiban tűnik fel rendszeresen. 2020-ban a Belevalóvilág műsorvezetője lett Gáspár Győző mellett. Jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthatjuk.

Schumacher Vanda: ki ő?

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Hamar közellenséggé vált a Celeb vagyok, ments ki innen! táborban: Schumacher Vanda nem bírta ki, hogy ne menjen fel Mercivel a haciendába, mert szerette volna magát megnézni a tükörben. Dia és Rita óva intették a lányt, ugyanis szerintük a szabályzatban az van benne, hogy a tükröt sem használhatják. A színésznőt viszont egyáltalán nem érdekelte, mit mondanak társai. 

„Én nem szólok bele, hogy csinálja meg a lencsiét, vagy a mit tudom én, micsodáját. Felnőtt emberek vagyunk mindnyájan, hagyjuk már egymást élni” – bosszankodott Vanda Mercinek, miközben lent a többiek azon aggodalmaskodtak, hogy a lány meggondolatlan tette miatt akár mindenki büntetésben részesülhet majd. 

Jól van, vállalom” – zárta rövidre a vitát Vanda azzal, hogy nem bánja, ha büntetést kap. 

Schumacher Vanda: ki ő?

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Imád utazni

Szerinte ő nem illik bele a magyar kispolgári életbe.

Schumacher Vanda: ki ő?

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

„Az élet egy rohadt nagy kaland és nem vagyok képes csak túlélni. Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz és nem akarom elpazarolni az életemet, és nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről vagy bánom is én de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot, mert még egyszer ismétlem engem ez tesz boldoggá” – mondta korábban a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top