nlc.hu
TV-sztárok

Ilyen szerelemre vágyik Frohner Fecó

Frohner Fecó: „Azt szeretném, hogy valaki ilyen büdösen is képes legyen szeretni”

Sok jó tapasztalatot szerzett a műsorban.

Frohner Ferenc Curtis mögött második helyen végzett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, és ha a dzsungel királya címet nem is, a nézők szimpátiáját egyértelműen elnyerte. Végig önazonos maradt, kedves volt mindenkivel, ami persze az embereknek is feltűnt, nagyon sokan szurkoltak neki. A műsor vége után az rtl.hu-nak adott interjút, ahol elmondta, milyen tapasztalatokkal gazdagodott és mi volt a legnehezebb.

Frohner Fecó

Fotó: RTL

„Fürdési lehetőségünk nem igazán volt, és a tisztálkodási rutin is hiányzott. Azt hittem, hogy ez nekem nehéz lesz, de nagyon könnyen el tudtam engedni. Erre Dia orra a tanú, hiszen neki kellett ezt szagolnia nap mint nap a Haciendában Azt szeretném elérni az életben, hogy valaki ilyen büdösen is képes legyen engem szeretni” – mondta a sztárfodrász, akinél arra is rákérdeztek, hogy miért aludt Nyári Dia mellett.

„Direkt figyeltem, hogy ne tapizzam Diát (nevet). Tudom, hogy gyönyörű családja van, számtalanszor említette. Megvolt az összhang és a kölcsönös tisztelet közöttünk. Nekem Dia jó kis bázis volt, nagyon megszerettem” – emlékezett vissza Frohner.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top