nlc.hu
Sztárok

Curtis lett a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese

Curtis nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, a rapper lett a Dzsungel királya

Döntöttek a nézők.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani 3 héten át kitartóan tette próbára a celebek tűrőképességét. A nézők véleménye szerint, aki a legjobban bírta a strapát az Curtis, így ő lett 2022-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese és egyben a Dzsungel királya.

Curtis

Curtist megkoronázták Balázsék – Forrás: RTL Klub / Celeb vagyok, ments ki innen! – videó

Rákezdett a zenekar, táncosok lepték el a tábort és rózsaszirmok is hullottak az égből, miután Balázs és Jani kihirdették a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadának a győztesét. Alkalomhoz illően pedig átadták a trónon ülő rappernek a koronát, a jogart és a fából készült ananászt is.

Ahogy te ide eljöttél Curtis. Amit bizonyítani akartál. Amilyen úton végigmentél. Amilyen előéleted volt, és amit szépen, sportszerűen, gyönyörűen csináltad végig ezt a 3 hetet” – dicsérte a rappert Balázs. Jani még kiegészítette a következőkkel: “Itt van egy ember (miközben magára mutatott – szerk.), akit meggyőztél arról, hogy te más vagy, mint amilyennek amúgy gondolna az ember azok alapján, amiket olvasott rólad, meg amiket hallott rólad.”

A reality második helyezettje Frohner Fecó lett, Varga Ádám pedig a harmadik helyen végzett.

Curtisnek kalandos út vezetett a döntőig. Ezek voltak az újpesti rapper legjobb pillanatai a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top