nlc.hu
Sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen!: a Top4 tervei a hazatérés után

Curtis: „Három napig szeretkezni szeretnék” – a dzsungel utáni első terveiről vallott a rapper

Már a hazatérésük pillanatát tervezgetik a játékban maradt celebek.

Még Schumacher Vanda kiesése előtt arról kezdtek el beszélgetni a Celeb vagyok, ments ki innen! Top4-ben maradt játékosai, hogy milyen lesz majd, ha hazaérnek, milyen lesz újra a szeretteikkel lenni. A Bátorságpróba után benasiztak, és közben megvitatták, hogy milyen hatással volt rájuk az elmúlt 3 hét, és mit értékeltek át magukban a kapcsolataikkal és az életükkel kapcsolatban, majd egymás után elárulták, hogy mi lesz az első dolguk a hazatérés után.

Curtis

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben – Fotó: Sajtóklub

Elsőként Frohner Fecó mesélt arról, hogy mit vár leginkább. “Én ha hazaérek, azokat a barátokat, akik ott voltak a felvételen, szeretnék egy éttermes… vagy valahova elmenni együtt, és átbeszélni a dolgokat. Elmesélni, hogy mi volt itt, hogy volt itt, mekkora élmény volt. Átbeszélni, hogy ők hogy látták, mit gondolnak. Alig várom, hogy találkozzak velük. Igazából a barátokkal és a szeretteimmel való együttlétet várom már nagyon, hogy beszéljek velük és átbeszéljem. Nagyon átértékelődik ilyenkor rengeteg dolog” – vallotta be.

Schumacher Vandának is a barátai és a családja hiányzik a legjobban. “Ha hazamegyek, nekem az lesz az első, hogy vágok egy hatalmas bulit a csajokkal, és másnap szerintem azonnal lemegyek vidékre, mert nagyon hiányzik a családom. Szerintem anyut meglepem egy úttal, veszek repülőjegyet és elviszem valahova, mert anyu még nem repült soha, mert mindig kocsival mentünk, amikor kicsi voltam. Apuval szeretnék oldalast csinálni, meg a húgommal csomó időt tölteni. Nekem most így a család nagyon-nagyon fontos lett. Meg nagyon szeretnék elmenni kávézni, az nagyon hiányzik” – árulta el a többieknek.

Varga Ádámot már várja a színház. “Szerintem a szerelmem kijön értem az autómmal. (…) Bepattanok, és szerintem átmegyünk vagy hozzá vagy hozzám, lecuccolok és megyek be a színházba. Utána 8 vagy 10 napig zsinórban minden nap játszom, tehát nem nagyon lesz szabad estém. Plusz forgatok egy filmet” – sorolja.

Curtisnek komoly tervei vannak a barátnőjével. Intim titkokat árult el erről a játékostársainak. “A párom jön értem, valószínű. És akkor, ha délután érünk haza, akkor a fiamhoz, Doncsihoz megyek át azonnal. És akkor utána, amikor vége az edzésnek, akkor jön a Judy és 3 napig szeretkezni szeretnék vele” – vázolta fel a rapper.

Ha még megy, Atikám!” – vetette oda viccesen Ádám.

Curtis azonban még folytatta: “Nyilván nem csak ez lesz. Elmegyünk vacsorázni, megyek anyukámhoz, mert ő is nagyon hiányzik. Meg a hétvégét várom, mert Újpest-meccs lesz, oda biztosan megyek, bárhol is lesz”.

Mivel szombat este Vanda számára véget ért a verseny, így kialakult a TOP 3-as mezőny (Curtis, Fecó és Ádám), akik közül egyvalaki elnyerheti a Dzsungel királya címet. Ma este kiderül, hogy ki, melyik dobogót foglalja majd el, és ki lesz a Dzsungel királya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top