nlc.hu
Sztárok

Ők a Celeb vagyok, ments ki innen! dobogósai

Celeb vagyok, ments ki innen: ők esélyesek a dzsungel királya címre, vasárnap minden eldől

Már csak hárman maradtak versenyben a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai közül.

Újabb híresség esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen mezőnyéből, és így kiderült, kik azok, akik bekerültek a döntőbe, kikből lehet a dzsungel királya. Ezúttal Schumacher Vandának kellett távoznia, most ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. Így Curtis, Frohner Fecó és Varga Ádám lettek a dobogósok, és vasárnap este derül ki, hogy ennek az évadnak ki lesz a nyertese. 

Miután Sebestyén Balázs és Vadon Jani bejelentették, hogy az utolsó női versenyzőnek is távoznia kell, Schumacher Vanda gratulált a többieknek, akik pedig ölelkezve vettek búcsút tőle. 

„Az élet egy rohadt nagy kaland és nem vagyok képes csak túlélni. Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz és nem akarom elpazarolni az életemet, és nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről vagy bánom is én de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot, mert még egyszer ismétlem engem ez tesz boldoggá” nyilatkozta korábban a Blikknek.

 Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Fotó: RTL.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top