nlc.hu
Sztárok

Sztárfogyások a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

Kiderült, mennyit fogytak a celebek a dzsungelben – van, aki 10 kilót dobott le 3 hét alatt

Curtis arra tippelt, hogy nem sokat fogytak. Az eredmények azonban többeket sokkoltak.

A Celeb vagyok, ments ki innen! táborlakói kaptak egy mérleget, így megmérhették a testsúlyukat. Kiderült, hogy hány kilótól szabadultak meg a sztárok a rizses-bab diétával 3 hét alatt.

Frohner Fecó

Frohner Fecó 10 kilót fogyott a kolumbiai dzsungelben – Fotó: Sajtóklub

“Nekem egyáltalán nincs problémám azzal, hogy hány kiló vagyok. 53-54 körül jöttem be. Az egyetlen dolog miatt aggódom, hogy a cicijeim ne fogyjanak el, viszont ahogy látom, még megvannak, ezen kívül meg baromi mindegy”  – mondta elöljáróban a kamerák előtt Schumacher Vanda, aki alatt 51,3 kilót mutatott a mérleg 3 hét dzsungellét után.

Ez annyira nem vészes. Nagyon örülök, hogy nem mentem 50 alá. Talán még jót is tett. Most kéne a bikiniszezonnak jönnie” – kommentálta a fogyását.

Lengyel Feri 92 kilóval jött be, most pedig 89,8 kiló, azaz mindössze 2 kilót dobott le. “Nagyon meglepődtem, hogy ez, hogy történt. A 3 hét alatt biztos, hogy több ment le, hiszen csak rizs és bab volt. Fura” – jegyezte meg a színész.

Varga Ádám a mérlegelés előtt elmondta, hogy a súlya 63-64 körül szokott lenni, ehhez képest 56,8 kilóra fogyott le a táborban. “Szerintem tinikoromban voltam utoljára ennyi. Nem akartam elhinni, hogy több mint 6 kilót fogytam 3 hét alatt, pedig nekem alapvetően nem volt nagyon miből, hiszen nem nagyon volt rajtam felesleg, tehát gyakorlatilag csak az izmaimból mehetett le, ami számomra nagyon elkeserítő. (…) Most kevesebb kiló vagyok, mint a menyasszonyom” – kommentálta viccesen az aktuális súlyát.

Curtis 8 kilót dobott le, most 100,6 kilót mutat alatta a mérleg. A rapper nagyon örült a fogyásnak: “Pontosan erre vártam. El se hittem először. Azt hittem, hogy rossz a mérleg. (…) Ez csoda! (…) A legnagyobb célom viszont az, hogy márciusra lefogyjak 90 kilóra, hogy a nyári fesztiválszezonra, a turnéra úgy nézzek ki, mint 50 Cent“. 

Frohner Fecó is mérlegre állt, őt is sokkolta az eredmény, akárcsak Ádámot. A fodrász 10 kilót dobott le: 83-ról 73 kilóra fogyott le a dzsungelben. “Iszonyatosan nagy meglepetés nekem ez a 10 kiló, mert 3 hét alatt 10 kilót fogyni – ez elképesztő. Sajnos azt vettem észre, mert nézegettem magamat a tükörben, hogy ez inkább izomból jött le. Rengeteget fogytam karból, mellből. Egy pozitívuma van: előjöttek a kockák” – nyilatkozta a fogyásáról a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top