nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Nini ment Múcska Gergőért a reptérre

Celeb vagyok, ments ki innen: Molnár Nini ment Múcska Gergőért a reptérre

Egyelőre nem tudják, hogyan tovább.

Múcska Gergő gazda és Molnár Nini szerelmi szála átszőtte a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát. Mindenki szurkolt a fiataloknak, ám egy idő után többen úgy gondolták, hogy a divattervező kihasználja a gazdát. Az is előfordult, hogy egy ágyban aludtak, de végül nem történt közöttük semmi. Már a táborban is hangoztatták, hogy majd később derül ki, egymáshoz valók-e.

Molnár Nini Gergő gazda

Fotó: RTL

A Fókusz riportjából kiderült, hogy Nini vette fel a reptéren Gergőt. „Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk, és majd meglátjuk, mi lesz” – vallotta be Gergő, majd Nini vette át a szót. 

„Ami az alapvető dolog, hogy tényleg egy ilyen nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Majd meglátjuk, hogy ezt el akarjuk-e rontani vagy nem” – árulta el a divattervező, aki természetesen a kiesése után Gergőnek szurkolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top