nlc.hu
TV-sztárok

Múcska Gergő Molnár Niniről

Múcska Gergő: „Bár sajnáltam Nini elvesztését, a legjobb, ami történhetett, hogy távozott”

A Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzője szerint a legjobb esetben is nagyon jó barátok maradnak.

Múcska Gergő szerint nem lehetett megjátszott, ami közte és Molnár Nini között történt a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-ben, azonban mégsem biztos abban, hogy van jövője a kapcsolatuknak.

Múcska Gergő

Múcska Gergő a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában – Fotó: RTL Sajtóklub

Napról napra egyre jobban megismertük egymást, és amikor szükségünk volt a másikra, mindig ott voltunk egymásnak. Azt éreztem, hogy neki bármit elmondhatok. (…) Komoly barátságot szőttünk. Az elején igen. De ami a legviccesebb, hogy a dzsungel úgy alakította a dolgainkat, hogy akarva akaratlanul közeledtünk egymáshoz. (…) Először baráti viszony lett köztünk, utána meg már úgy viselkedtünk, mintha társak lennénk. (…) Ott olyanok voltunk, mintha egy háztartásban élnénk” – vallotta be a gazda az rtl.hu-nak adott interjúban.

Elmondása szerint lehet, hogy benne több érzelem volt iránta, mint Niniben iránta. “Ezért is kértem meg Ninit a szavazás előtt, hogyha nem probléma, akkor maradjunk barátok. És ezért érdekes a sors, mert a dzsungel mindig nekem dolgozott, ahogy akkor is. Bár sajnáltam Nini elvesztését, a legjobb, ami történhetett, hogy távozott, én pedig elkezdtem elfelejteni őt” – vallotta be Gergő, aki arra a kérdésre, hogy szeretné-e elfelejteni Ninit, a következőket válaszolta: “Igazából nem, csak túl akarok lépni ezen az egészen. Kicsit magamba is fordultam, ami talán látszott kívülről is.”

A jövőjükről pedig így vélekedik: “Biztos felhívom majd, és megpróbálom megbeszélni vele a dolgokat, hogy hogyan tovább, de a legjobb esetben is nagyon jó barátok maradunk“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top