nlc.hu
TV-sztárok

Minden, amit tudni kell Molnár Niniről

Önálló, szabadszájú, milliomos táskatervező – Ő Molnár Nini, aki elrabolta Fucsovics Marci szívét

Az évek során többször is kijelentette, nem hajlandó akárkinek odaadni a szívét.

Hónapok óta pletykálták, hogy Molnár Nini és Fucsovics Márton közel kerültek egymáshoz. A rajongóknak először az tűnt fel, hogy mindketten pont ugyanakkor mentek a Maldív-szigetekre és ugyanazokról a helyekről posztoltak. Később Nini 2023-as évét összefoglaló videójában több helyen is feltűnt a teniszező. Ezt követően már kevésbé voltak óvatosak, ugyanis amikor a sikeres táskatervező az Australian Open tenisztornáról jelentkezett be, nem volt nehéz összerakni a képet, hiszen Marci éppen ott versenyzett. A héten viszont pontot tettek a találgatások végére és egy közös fotóval tudatták, valóban egy párt alkotnak. 

Molnár Nini és Fucsovics Márton (1)

Fotó: Instagram

De mit is lehet tudni Molnár Niniről, aki úgy tűnik, rendesen az ujjai köré csavarta a teniszbajnokot

Ninit 2020-ban ismerte meg az ország, amikor feltűnt a Feleségek Luxuskivitelben 3. évadában.

Feleségek Luxuskivitelben

Fotó: VIASAT3

A többiekhez képest ő kakukktojásnak számított, hiszen nemhogy férje, még barátja sem volt abban az időszakban. Ellenben sok pénze igen. Már akkor többször hangsúlyozta, nem azért akar férjhez menni, hogy valaki megteremtse számára a jólétet, hiszen ő maga is jómódú. Kiderült, apukája a példaképe, aki rengeteget dolgozott azért, hogy mindenük meglegyen, és hogy Nini, valamint testvére is jó iskolákba járhassanak. Nini a tanulmányait az Egyesült Királyságban végezte, üzletmenedzsmentet és nemzetközi marketinget tanult. 14 éves korában kezdett el modellkedni, bejárta New Yorkot és Milánót. A szakma 2015-ben figyelt fel rá, amikor bemutatta saját tervezésű Pombag nevű mongóliai bárányszőr táskáját. Rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert, kollekciói Londonban, New Yorkban és Kijevben is elérhetőek. 2017-ben alapította meg saját cégét, ami táskafélék és szíjazat gyártásával foglalkozik. Szintén ez évben kollaborált a hazai Dorko márkával, és hozták létre DRK X NINI MOLNAR kollekciót, illetve Éder Krisztián énekes-fotóssal a Handbag Stories kampányt. Majd megnyitotta saját üzletét a Váci utcában.

A modellről a műsorban hamar kiderült, hogy szókimondó, imádja, ha történik valami, és nem nagyon érdekli mások véleménye. Ezt követően igencsak felkapta a média. A Feleségek Luxuskivitelben 4. és egyben utolsó évadában is szerepelt, majd egy évvel később A Konyhafőnök VIP-ben mutatta meg főzőtudományát, ám hamar kiesett a versenyből.

Egy évvel később egy teljesen más arcát ismerhette meg az ország, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban a dzsungel kihívásaival kellett szembenéznie. Hamar ő és Gergő gazda lettek a reality főszereplői, ugyanis látványosan pattogtak a szikrák kettejük között. 

Nagyon jól elvagyunk itt bent a Gergővel, sok mindent együtt csinálunk, aludtunk is együtt, ettünk, mostunk. Nem tagadom, de szerintem mindenki látja, hogy van köztünk valamilyen különleges kapocs Gergővel és mindenkinek szüksége van egy férfias, belevaló emberre, ő egy tiszta lélek. Érdekes helyzet, mert nyilván van köztünk valami különleges, de semelyikünk nem gondolja azt, hogy működhetne

 – vallotta be akkor az üzletasszony. A románcuk nem tudott beteljesülni a dzsungelben, ugyanis Nininek távoznia kellett, amitől fura módon Gergő kicsit fellélegzett. 

Napról napra egyre jobban megismertük egymást, és amikor szükségünk volt a másikra, mindig ott voltunk egymásnak. Azt éreztem, hogy neki bármit elmondhatok. Komoly barátságot szőttünk. Az elején igen. De ami a legviccesebb, hogy a dzsungel úgy alakította a dolgainkat, hogy akarva-akaratlanul közeledtünk egymáshoz. Először baráti viszony lett köztünk, utána meg már úgy viselkedtünk, mintha társak lennénk. Ott olyanok voltunk, mintha egy háztartásban élnénk. Ezért is kértem meg Ninit a szavazás előtt, hogyha nem probléma, akkor maradjunk barátok. És ezért érdekes a sors, mert a dzsungel mindig nekem dolgozott, ahogy akkor is. Bár sajnáltam Nini elvesztését, a legjobb, ami történhetett, hogy távozott, én pedig elkezdtem elfelejteni őt” – fogalmazott akkor a gazda, akit kiesése után egyébként Nini várt a reptéren. 

Molnár Nini
Megnézem
Összes kép (5)

 Valóban szoros kapcsolat alakult ki közöttük, ugyanis a műsor után is többször mutatkoztak együtt, volt, hogy együtt is aludtak. Hónapokig mindenki azt találgatta, összejöttek-e, de erre ők sosem feleltek egyértelműen. Végül szépen csillapodtak a kedélyek és nem csak számukra, számunkra is kiderült, ez nem szerelem. A tervező így továbbra is egyedül tengette a mindennapjait és tavaly nyáron még kicsit elkeseredetten nyilatkozott a helyzetéről.

Reménytelenül romantikus vagyok, tényleg a szerelemben hiszek, így ameddig nem jön el a lelki társam, addig nem lesz párom. Néha azt érzem, hogy rossz helyre ülök be ebédelni vagy vacsorázni, pedig én hiszek egy véletlen találkozásban. Ismerkedem így vagy akár barátokon keresztül. Igaz, csak egy zárt közösség társkeresőjén regisztráltam.”

Keresem a megfelelő embert, itthon és külföldön. Olyan embert keresek, akivel együtt tudjuk építeni a közös jövőket

–nyilatkozta akkor a 35 éves Nini, aki pár hónappal később már Fucsovics Marcival utazgatott. 

Molnár Nini
Megnézem
Összes kép (5)

Hogy a teniszbajnok lesz-e az igazi Nininek, egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, évek óta nem ragyogott ennyire a boldogságtól a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top