nlc.hu
Sztárok

Konyhafőnök VIP: Molnár Nini esett ki

Konyhafőnök VIP: Molnár Nini esett ki

Újabb fő távozott Sárközi Ákos csapatából.

Az első feladatban Fördős Zének is melege volt, mivel hamisítatlan, balatoni strandhangulattal várta a kék csapat hírességeit! A zsűri színes hűtőtáskákban retró alapanyagokat párosított össze, ezekből kellett éttermi színvonalú ételt varázsolnia a versenyzőknek. Gubik Petránál és Szandinál csukát és csöves kukoricát, Tornóczky Anitánál és Németh Kristófnál keszeget és barackot, Szorcsik Vikinél és Csonka Bandinál pedig sajtos-tejfölös lángost és kolbászt rejtettek a táskák. Sárközi Ákos szerint nem volt egyszerű dolga a VIP-szakácsjelölteknek, mert ezek nem könnyű ételpárosítások.

A második főzés során „bensőséges” kapcsolatba kerültek a kék versenyzők: állati belsőségek (szív, tüdő, nyelv, here, máj, vese, gyomor, pacal) vártak rájuk és még egy meglepetés bélszín is lapult a búra alatt. Az ő feladatuk is az volt, hogy párosítsák az alapanyagokat, valamelyik belsőséget a bélszínnel.

A héten fordult a kocka: Sárközi Ákos az elmúlt héten többször is állt a konyhapultban, most Rácz Jenőn volt a sor. A pirosak mentora ezúttal azonban nem csak Michelin-csillagos séfként, de önkéntes tűzoltóként is helyt állt: Gyenesei Leila lángoló serpenyőjét és sütőpapírját ő oltotta el.

A zsűri döntése alapján végül két versenyző került veszélyzónába, Szandi és Molnár Nini. A Konyhafőnök VIP versenye Molnár Nini számára ért véget. A következő adásban Rácz Jenő igen különleges alapanyaggal találja szembe magát, folytatódik Sárközi Ákos elődöntő hete!

molnár nini

Molnár Nini esett ki (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top