nlc.hu
Sztárok

Édesanyjával főzött Tóth Vera A Konyhafőnök VIP-ben

„Ne dumálj!” – Tóth Vera teljesen kiakadt az édesanyjára A Konyhafőnök VIP-ben

Feszültségeket szült a páros főzés, hiszen a tét óriási volt.

Mint azt megírtuk, A Konyhafőnök VIP TOP3 versenynapján szeretteik és közeli ismerősök segíthettek a főzésben a finalistáknak. Tóth Verához az édesanyja, Tóthné Era érkezett. Nekik egy egész kacsából és egy fél bárányból kellett ünnepi előételt és főételt készíteni a Fináléba jutásért.

Tóth Vera

Édesanyjával együtt főzött Tóth Vera A Konyhafőnök VIP-[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben (Fotó: Sajtóklub)

Az énekesnő és édesanyja között egyre nőtt a feszültség a főzés közben, egy ponton Tóth Vera már képtelen volt magában tartani az indulatait. „Ne dumálj!” – pirított rá az édesanyjára.

„Teljesen ösztönből kezdtem el őt kicsit irányítgatni, mert láttam rajta, hogy azért kell. Picit kizökkentett néha a kérdéseivel anyukám, de én erre fel is készültem lelkileg, hogy valószínűleg lesznek ilyen pillanatok. (…) Azért voltam ideges, mert azt éreztem, hogy anyukám nem azt csinálja, amit kérek tőle, és kicsit lefagyott bizonyos helyzetekben” – vallotta be utólag a kamerák előtt. 

A zsűri döntése alapján egyébként Tóth Vera esett ki, így ő lett A Konyhafőnök VIP bronzérmese.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top