nlc.hu
Sztárok

Tornóczky Anita és Németh Kristóf A Konyhafőnök VIP döntőjében

Kettejük között dől el, ki nyeri A Konyhafőnök VIP-t

Ma este kiderül, ki lesz Magyarország új Konyhafőnöke.

Döntőhöz méltó szimultán főzéssel indult a TOP3 versenynapja A Konyhafőnök VIP szerdai adásában, ezúttal Rácz Jenővel dolgozhattak egy ütemre a séfkabátos hírességek. „Hal és krumpli” volt a feladat, Michelin-csillagos és döntős kivitelben: lazacfilét készített a séf, tőkehal brandade-dal, spárgás ricottával és kovászosuborka-mártással.

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP zsűrije (Fotó: Sajtóklub)

Ajándékot, azaz segítséget kaptak a dobogós versenyzők Angyalka Zétől, a második feladatot megelőzően. Szeretteik és közeli ismerősök jöttek segíteni nekik a főzésben. Tóth Verához édesanyja, Tóthné Era érkezett, Tornóczky Anitához barátnője, Janka, Németh Kristófhoz pedig felesége, Zita.

A Konyhafőnök VIP

Tóth Vera és édesanyja (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök VIP

Németh Kristóf és felesége, Zita (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök VIP

Tornóczky Anita és barátnője, Janka (Fotó: Sajtóklub)

A séfek sem maradhattak ki az ajándékozásból, nekik karácsonyi csúnya pulcsit hozott a kis szárnyas Zé, aki rögtön meg is szavaztatta, melyik pulcsi a népszerűbb. A kétes presztízsű szavazást Sárközi Ákos és csúnya pulcsija nyerte.

A Konyhafőnök VIP

Karácsonyi csúnya pulcsiban A Konyhafőnök VIP sztárséfjei (Fotó: Sajtóklub)

A Finálé előtti utolsó összecsapást karácsonyi hangulat lengte körbe. A segítő kezeken túl egy fa alatt ajándékdobozok várakoztak, amelyek felhasználandó alapanyagokat rejtettek. Németh Kristófék egy egész pulykát és egy különlegesnek számító kék homárt bontottak ki, Tóth Veráék egy egész kacsát és egy fél bárányt kaptak, Tornóczky Anita és Janka pedig lazacfilét és egy egész pontyot talált a dobozában. Ezekből a hozzávalókból ünnepi, első osztályú előételt és főételt kért a zsűri, a Fináléba jutásért cserébe. A páros főzés újabb feszültségeket szült, hiszen a tét óriási volt.

Végül, a zsűri döntése alapján Tóth Vera lett a bronzérmes, ezzel idén ő lett Rácz Jenő legjobban teljesítő versenyzője. Így összeállt A Konyhafőnök VIP 2021-es Fináléjának mezőnye: Tornóczky Anita és Németh Kristóf között dől el A Konyhafőnök VIP cím és a 10 millió forint sorsa. Az már biztosan eldőlt, hogy az új Konyhafőnök VIP trófea tulajdonosa Sárközi Ákos egyik mentoráltja lesz.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top