nlc.hu
TV-sztárok

Fucsovics Marci és Molnár Nini első fotója

Először osztott meg közös fotót Fucsovics Marci és Molnár Nini

Már nem titkolóznak tovább.

Tavaly novemberben kelt szárnyra a pletyka, miszerint Fucsovics Márton és Molnár Nini összejöhettek, ugyanis egyazon időben utaztak a Maldív-szigetekre. Majd a divattervezőnél év végén újabb jelek utaltak arra, igazak a pletykák, mivel a 2023-as évét összefoglaló videóban több képkockán is megjelent a teniszező

Azóta mindenki kész tényként kezeli, hogy Marci és Nini egy párt alkotnak. Éppen ezért már ők sem titkolóztak annyira. A 32 éves Nini az elmúlt hetekben több alkalommal is bejelentkezett az Australian Open tenisztornáról, ahol a 31 éves teniszező az első fordulóban kiesett. Habár már nyílt titok a kapcsolatuk, közös fotót egészen idáig nem osztottak meg. Most viszont Marci 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, mennyire összeillenek. 

Molnár Nini és Fucsovics Marci

Molnár Nini és Fucsovics Marci (Instagram-történet)

Korábban egyikőjüknek sem volt szerencséje a párkapcsolatokban. Böszörményi Anett közel hat évig volt se veled, se nélküled kapcsolatban a sportolóval, aki 2017-ben még el is jegyezte, ám az esküvőre soha nem került sor. Nini évek óta a szinglik táborát erősítette, mint mondta, menthetetlenül romantikus, így ő csak azzal jön össze, akiről tényleg úgy érzi, hogy a lelki társa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top