nlc.hu
Sztárok

Fucsovics Marci és Molnár Nini párkapcsolata

Összejött Fucsovics Marci és Molnár Nini

Itt az új sztárpár!

A Bors információi szerint újabb álompár született a magyar sztárvilágban: egymásba szeretett Fucsovics Marci és Molnár Nini. A két híresség bimbózó románcát már novemberben kiszúrhatták azok, akik követik a teniszezőt és a divattervezőt az Instagramon: a két celeb ugyanis együtt utazott a Maldív-szigetekre.

Fucsovics Marci, Molnár Nini,

Immár egy párt alkot Fucsovics Marci és Molnár Nini – Fotók: (b): MTI/Lakatos Péter // (j): Sajtóklub

Mint a bulvárlap kiszúrta, a szerelmesek már nem is titkolóznak tovább: a Molnár Nini által új évkor kiposztolt, 2023-as évet összegző videóban Fucsovics Marci is feltűnik egy-két felvétel erejéig, sőt a teniszező egy szívecskét is odabiggyesztett a divattervező bejegyzése alá.

Az pedig mindent elárul, hogy Molnár Nini repülőre ült és Ausztráliába utazott, hogy a helyszínen, az Australian Open tenisztornán drukkolhasson a szerelmének.

A 31 éves teniszező tavaly végleg szakított a menyasszonyával, Böszörményi Anettel, a 32 éves divattervező pedig hosszú ideje szingli volt. Még tavaly júniusban is azt nyilatkozta, hogy továbbra sem sikeres a társkeresésben, de 35 éves korára mindenképpen szeretné megtalálni élete társát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top