nlc.hu
Sztárok

Új sztárszerelmek 2022

3 magyar sztár, akikre a semmiből talált rá a szerelem

Akár a villámcsapás, úgy érte őket, hogy egymásra találtak, a kapcsolatuk pedig rekordgyorsasággal mélyült el.

Váratlan szerelem tette különlegessé Kulcsár Edina, Vastag Csaba és Csocsesz 2022-es évét. Az életük egy szempillantás alatt változott meg.

Ez egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik” – vallotta be az év elején az akkor még válófélben lévő Kulcsár Edina, mikor nyilvánosságra hozta, hogy új párra lelt a rapper, G.w.M. (Varga Márk) személyében. “Miatta más színben látom a világot”, “a tenyerén hordoz”, “a hiánya fizikális fájdalmat okoz”, “a társaságában nem tudok nem mosolyogni”  – jellemezte az életébe teljesen váratlanul betoppant férfit. “Karácsony tájékán volt egy nagy beszélgetésünk, akkor annyira mélyen kapcsolódtunk egymáshoz, hogy éreztük, ez itt valami más, valami több, valami hatalmas” – mesélte az exszépségkirálynő.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M. (Varga Márk) – Fotó: Sajtószoba

A románcuknak nem sok jövőt jósoltak, az idő azonban a szerelmeseket igazolta: azóta is együtt vannak, sőt az első közös gyermeküket várják. “Úgy érzem, még sose volt ennyire harmonikus és kiegyensúlyozott az életem, és ezt Márknak köszönhetem. Mellette igazán önmagam lehetek. Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam. Ő pedig most valóra váltotta“– jelentette ki 9 hónappal a kapcsolatuk kezdete után Kulcsár Edina, akit karácsony előtt 2 nappal el is jegyzett a rapper szerelme.

Vastag Csaba magánélete is drasztikus fordulatot vett attól a perctől fogva, hogy megismerte a 15 évvel fiatalabb Evelint. “A kapcsolatunk gyorsan szorossá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra. (…) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet” – vallotta be az énekes. A kapcsolatuk ezek után olyan gyors tempóban haladt, hogy augusztusban már el is jegyezte a párját, és immár a családalapítást tervezik. Azt is gőzerővel.

Vastag Csaba,

Vastag Csaba és menyasszonya, Evelin – Fotó: Story magazin / 19. szám – címlap

Míg 2 évvel ezelőtt Vastag Csaba még arról nyilatkozott, hogy még egy darabig nem tervez gyereket, mivel ott vannak a testvérei gyerekei, addig idén novemberben már arról beszélt, hogy Evelinnel 7  gyereket  is bevállalnának. “Fél év múlva már lehet, hogy 12-t fogok mondani. (…) Úgy vagyok vele, hogy minél több, annál jobb” – jelentette ki az énekes.

Kiss Attila “Csocsesz” tavaly márciusban vesztette el a feleségét, akivel 28 évig élt boldog házasságban. Idén azonban teljesen váratlanul berobbant egy új szerelem a gyászoló mulatós zenész életébe. “Nem kerestem társat, (…) egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral” – vallotta be. Elmondása szerint az új kedvese, Angéla – akivel a szerelmük tavasszal lobbant lángra – bearanyozza a mindennapjait.

Már az első alkalommal, amikor találkoztunk, mindenről tudtunk beszélgetni teljesen fesztelenül. Nevettünk” – mesélte Csocsesz. Az ő kapcsolatuk is gyorsan új szintre lépett: nyárra már össze is költöztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top