nlc.hu
Sztárok

Dalban kritizálja exét G.w.M.

Volt párjának üzent legújabb dalában G.w.M., kemény szavakkal ostorozza Melanie-t

Nem kíméli a rapper a gyermekei anyját.

Kulcsár Edina új párja, Varga Márk, azaz G.w.M a gyermekei anyjával, Nagy Melanie-val való szakításáról írt egy dalt, ebben az exének üzent. Mint a Blikk írja, a rapper a Megcsináltad című dalában nem bánik kesztyűs kézzel a kétgyermekes nővel.

G.w.M.

G.w.M. közel 7 évig volt együtt Melanie-val (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Megcsináltad. Látod kicsim újra megcsináltad. Elhazudod most a nagyvilágnak, milyen rossz vagyok. (…) Nem kellesz már. Elhibáztad. (…) Felfordul a gyomrom tőled, olyan mint egy hinta. Kicsit se bírlak. (…) Szerinted én téged, szerintem meg te gyötörtél. Állomások jönnek-mennek, nem te vagy a vége az útnak” – hangzik el többek között a dalszövegben.

G.w.M. állítja: mindent megtett, hogy megmentse házasságát, a teljes igazságot azonban még nem árulta el a szakításukról. „Ez egy szerelmes, szakító nóta” – kommentálta a dalt, majd a következőket válaszolta a Mokkában arra a kérdésre, hogy a dal vajon egy üzenet a volt párjának: „Rólam azt tudni illik, hogy mindig magamból merítettem. (…) Nyilván részben neki is szól ez a dal, mint ahogy nagyon sok depresszív hangulatú szerelmes dalom is szólt már neki, szóval nem ez az első”.

Mindent megtettem, hogy megmentsem a házasságomat. Mindent, nagyon sokáig. Nem publikusan, nem játszottam el a hattyúk halálát. Viszont, akik követték a karrieremet, észrevehették, hogy nagyjából 4 éve folyamatosan jöttek ki depresszív dalok. Magamhoz képest mindent megtettem, sokáig megalkudtam önmagammal, esélyre esélyt adtam, csak nem a nyilvánosság előtt. Ezért lehet most felháborodás az emberekben” – jelentette ki.

Olvass még G.w.M.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top