nlc.hu
Család

G.w.M népszerűbb lett Kulcsár Edina által

G.w.M-nek népszerűséget hozott a kapcsolata Kulcsár Edinával, 24 ezerrel nőtt a követőszáma

G.w.M Instagram-oldala felrobbant a bejelentés óta.

Kulcsár Edina hétfőn délután jelentette be, hogy a válása közben rátalált a szerelem. Ahogy írta, ez egy minden elsöprő érzés, amilyennel még sosem találkozott azelőtt. A modell egyből kikapcsolta a kommentelési lehetőséget az összes posztjánál, nem volt kíváncsi a károgókra. Edina 624 ezer követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán, amelyekből újdonsült párjának, G.w.M-nek is jutott egy „kevés”, hiszen a rapper követőszáma 24 ezerrel megugrott az utóbbi két napban – szúrta ki a 24.hu.

Viszonyuk bejelentése napján 212 ezren követték a mindennapjait, ez a szám ma már 236 ezer és valószínűleg tovább növekszik.

Edinát valószínűleg sokan támadják, hiszen pár órával ezelőtt megosztott egy Instagram-sztorit, ami szinte biztos, hogy a rosszindulatú kommentelőknek szól. „Senkinek nincs joga ítélkezni, mert senki sem tudja igazán, miken mentél keresztül. Talán ismerik a történeteidet, de soha nem érezték azt, amit te éreztél akkor, amikor megélted őket” – írja.

g.w.m Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és G.w.M (Fotó: nlc illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top