nlc.hu
Szex

Közös fotózáson Kulcsár Edina és G.w.M

Így bújik össze Kulcsár Edina és G.w.M a kamerák előtt

Videón az újdonsült szerelmespár

Kulcsár Edina és G.w.M a Story magazin kamerái előtt vállalta az első közös fotókat. A sztármagazinban megjelent képeket mi is megmutattuk. Most azonban a story.hu közzétett egy videót is Kulcsár Edináék első közös fotózásáról.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina kifakadt: “Úgy bánnak velük, mintha embert öltünk volna” – Fotó: Sajtóklub

A Story magazinnak a fotózás szünetében Szabó András Csuti egykori felesége elárulta, hogyan is érez valójában. 

Nagyon nehéz ez az időszak, amin keresztülmegyünk. Tény és való, hogy nagyon rosszul jött ki, hogy egy pénteki napon lekommunikáltuk a még jelenlegi férjemmel, hogy válunk, ezt követően 3 nap múlva bejelentettem, hogy rám talált a szerelem. Empatikus embernek tartom magam, és tudom, hogy ez katasztrofálisan rosszul jött ki. Nyilván tökre szégyellem magam, de egyébként meg bocsánat, hadd ne érezzem már magamat szarul, mert szerelmes vagyok” – jelentette ki Kulcsár Edina, aki azt is bevallotta, hogy benne már rég lezajlott az előző kapcsolatának a gyászidőszaka, ezért is volt nyitott egy új szerelemre.

Elmondása szerint ezerszer és milliószor elnézést kért már Csutitól és G.W.M. volt barátnőjétől is. Véleménye szerint ők azért sértettek és csalódottak, mert abban bíztak, hátha még megmenthető a kapcsolatuk. “Egy egészséges és jó házasságból egy harmadik fél senkit nem tud kihúzni” – vallja az egykori szépségkirálynő.

Olvass még Kulcsár Edináékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top