nlc.hu
Egészség

G.w.M elhagyott nejének vallomása

Először szólalt meg a különválásukról G.w.M felesége, Nagy Melanie

A kétgyermekes édesanya azt is elárulta, hogyan érintették őt az elmúlt napok.

Exkluzív interjút adott Fókusznak a rapper G.w.M. (azaz Varga Márk) felesége. Nagy Melanie – akit a férje Kulcsár Edináért hagyott el – a különválás nehézségei mellett arról is beszélt, hogy a rádiózás mellett tolmácsként is dolgozik.

Nagy Melanie

Nagy Melanie számára most csak a gyerekei a legfontosabbak (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Bekopogott a kislányom, két gyönyörű rajzzal, hogy kérlek, ne szomorkodj, mert a pici baba és én nagyon szeretünk téged és nézd meg, hogy milyen szépet rajzoltunk neked” – kezdte a 31 éves, kétgyermekes édesanya, hozzátéve: nagyon elérzékenyült, amikor azt mondta neki a kislánya: „Anya, te mindig mindent megoldasz.

„Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyermekeim és a saját biztonságunkat, létbiztonságunkat” – mondta, majd hozzátette, hogy amint realizálódott benne, hogy mi a helyzet, azonnal lépett, mivel ő eddig otthonülő anyukaként nevelte a gyerekeit, a legkisebb csupán egyéves. Most a DikH Rádióban kezdett el dolgozni a tolmács munka mellett: „Jelenleg is dolgozom tolmácsként és éjszakánként, a gyerekek lefektetése után leveleket fordítok egy kanadai ügyvédi irodának.

Mint a Fókusz riportjából kiderül, nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett az elhagyott, fiatal anyuka a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Karán, ahol a nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Mielőtt összeházasodott volna G.w.M-mel, több nagykövetségen is dolgozott, angolul és héberül is beszél. Washingtonban, a Fehér Házba is elnyert egy ösztöndíjat, Obama csapatában dolgozott volna, de ekkoriban ismerte meg gyermekei apját (aki csupán 8 osztályt végzett, de ez – állításuk szerint – sosem okozott gondot a párkapcsolatukban) – és úgy döntött: Budapesten marad és elkezdik felépíteni a közös életüket.

Nagy Melanie arról is beszélt az interjúban, hogy nem kereste a szereplést, sőt azt sem akarta, hogy férje nyilvánosságra hozza a különválásukat. Szerette volna a gyerekekkel csöndben megélni életüknek ezt a nehéz szakaszát, de az elmúlt napokban annyira az érdeklődés középpontjába kerültek, hogy a helyzettel kezdeni kellett valamit. Ezért is vállalta az interjút. „Velem vannak jelenleg többet a gyerekek, úgyhogy az én felelősségem az, hogy ebből a mindennapokban minél kevesebbet érezzenek” – vallotta be.

Olvass még Kulcsár Edináról és G.w.M.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top