nlc.hu
Sztárok

Fucsovics Márton és menyasszonya, Böszörményi Anett szakítása

Újra szakíthatott Fucsovics Márton és menyasszonya, Böszörményi Anett

A viharos szerelem egy újabb fejezete.

Eltűntek a friss közös, szerelmes fotók és bejegyzések Fucsovics Márton és menyasszonya, Böszörményi Anett közösségi oldaláról. Lehet, hogy a szépséges hölgy, akit akit Boris Becker is megdicsért, megunta, hogy 2018 óta hiába vár arra, hogy a teniszező felesége legyen? – tette fel a költői kérdést a Blikk.

Rajongói a Redditen ugyanis arra figyeltek fel, hogy eltűntek a szerelmes fotók a játékos, valamint menyasszonya, Böszörményi Anett oldaláról. Friss képek valóban ha voltak is, már nincsenek, sőt, a lány profiljából az is eltűnt, hogy Fucsovics menyasszonya.

Az biztos, hogy Marci 2017 novemberében a Maldív-szigeteken kérte meg Anett kezét, s akkor 2018 nyarára tűzték ki az esküvőt. Később azonban ezt elhalasztották azzal az indokkal, hogy Fucsovics karrierje felfelé ível, ezért a játékra szeretne koncentrálni a családalapítás helyett. A koronavírus miatti szünet alatt sem volt lagzi, sőt, 2020 karácsonyán szakított a pár. Akkor arról lehetett hallani, hogy Stollár Fanny harmadik szereplőként lépett a képbe, de Fucsovics és Fanny is jelezte, legfeljebb a teniszpályán alkotnak vegyes párost. 2021 júniusára ismét egymásra talált Marci és Anett, de most úgy tűnik, újra különváltak útjaik – összegzi a lap.

A következő hetekben biztosan kiderül majd, hogy végleges szakításról van-e szó, vagy csak röpke mosolyszünetről.

Fucsovics Márton

Fucsovics Márton a kazah Alekszandr Bublik ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában 2022. június 27-én (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top