nlc.hu
Sztárok

Fucsovics Márton barátnője, Böszörményi Anett

Minden, amit tudni lehet Böszörményi Anettről, Fucsovics Márton barátnőjéről, aki reagált Boris Becker szavaira

Fucsovics Márton, Magyarország egyik legnagyobb tenisz büszkesége óriási sikereket ért el Wimbledonban, de a menyasszonya, Böszörményi Anett sem maradt észrevétlen, sőt!

Fucsovics a pályafutása során most először került be Wimbledonban a legjobb 4 közé, ami magyar viszonylatban is óriási teljesítmény: az utolsó nagyobb magyar siker 1948-ban történt, amikor Asbóth József az elődöntőig jutott. Habár Fucsovics a negyeddöntőben kikapott a világelső Novak Djokovicstól, így is ő lett a legeredményesebb magyar Wimbledon történetében.

De az utóbbi napokban nemcsak ez jelentett hírértéket, hanem a teniszező barátnője is. Pontosabban a ma már sportkommentátorként dolgozó Boris Becker Böszörményire tett megjegyzése. Ahogy a kamera pásztázta a közönséget, az operatőr megállt egy fiatal nőnél, és hosszasan időzött, amikor is Boris Becker megjegyezte, hogy a lány Fucsovics Márton barátnője, aki egyébként nagyon csinos.

Ebből aztán hatalmas botrány kerekedett, A Woman in Sport szervezet szexistának bélyegezte Beckert, Böszörményi azonban megvédte az egykori teniszezőt, és ezt írta az Instagram-sztorijában –  a Micsoda nő című filmből kivágott jelenetre és Stephanie Hilborne, a Woman in Sport elnökének képére írva a következőket:

„Ha nő vagy, akkor ez egy szép bók egy férfitól. Csak annak szexizmus, akit nem ismernek el. A nevemben ne ítélj meg mást. Köszönöm a szükségtelen lépést… Kívánom, hogy egy nap ugyanilyen bókot kapj egy igazi férfitól. Ha nő vagy, a »csinos« egy szép bók egy úriembertől.”

Focsovics Márton Barátnője reagált

Böszörményi Anett reakciója (Fotó: Instagram)

 

Fucsovics és barátnője többször szakítottak már

A teniszező évek óta együtt utazik a meccseire szerelmével, Böszörményi Anettel. A 29 éves lány most sem maradt itthon, helyette a helyszínen szurkolt Fucsovicsnak. A hölgynek több mint 14 ezer követője van, nagyon aktív a közösségi oldala, és minden – vagy legalábbis a legtöbb – utazásáról beszámol. Az évek alatt szerelmével bejárták a világot: az USA-tól kezdve a Seychelle-szigeteken át Ausztráliáig.

A teniszező még 2017-ben a Maldív-szigeteken kérte meg szerelme kezét, az esküvőjüket eredetileg 2018-ra tervezték, de végül a teniszező sportkarrierje miatt elhalasztották. A pár az évek alatt többször szakított, majd újra összejött, és habár az utóbbi hónapokban ismét a különválásukról szóltak a hírek, a fotók alapján ismét együtt vannak.

Böszörményi Anett Instagramja tele van szerelmével, Fucsovics Márton teniszezővel készült közös képekkel, de mellette egyértelmű, hogy a családja is nagyon fontos a számára. Anett a családja vállalkozását, egy üvegezéssel foglalkozó céget népszerűsíti a közösségi oldalán, és a bio alapján egy 3D faldekorral foglalkozó cégben is érdekelt. A fotók tanúsága szerint sok időt tölt együtt a szüleivel és 14 éves öccsével is, de a kutyája is fontos számára, egy Berry nevű kis bichon havanese.

Böszörményi Anett, Fucsovics Márton menyasszonya
Megnézem
Összes kép (5)

A lány sokat sportol azért, hogy szuper formában maradjon, és – nem meglepő módon – szeret teniszezni is. Talán sokaknak fel sem tűnt, de 2019-ben szerepelt egy műsorban, mégpedig az RTL Klub Konyhafőnök című vetélkedőjében, ahova azért jelentkezett, hogy tanuljon a szakma nagyjaitól, és megvalósíthassa álmát: Fucsovics menyasszonya 2 éve egy kis belvárosi palacsintázót szeretett volna nyitni. Sárközy Ákos csapatába szeretett volna bekerülni, végül azonban nem kapott kötényt.

Tudj meg még többet kedvenceidről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top