nlc.hu
Trend

Sarka Kata 15 éve szépségkirálynőként

Így változott Sarka Kata stílusa 15 év alatt – leesett az állunk!

2006 óta Sarka Kata olyan változáson ment keresztül, hogy nem győzzük csodálni! A csinos szomszédlányból menő üzletasszony lett.
Sarka Kata

Sarka Kata az egyik olyan magyar híresség, akinek átváltozásától újra és újra elképedünk. Már régen kilépett Hajdú Péter árnyékából, és a háromgyerekes anyuka mára sikeres üzletasszony lett.

15 éve Sarka Kata egy csinos lány volt a szomszédból

Miután Sarka Kata 18 évesen elnyerte a Budapest legszebb lánya címet, 19 évesen megismerte Hajdú Pétert, pont abban az évben, amikor a Miss Universe Hungary második helyezettje lett.

Akkoriban még egészen másként nézett ki – tegyük hozzá, a 2000-es évek derekán mindannyian más divatot követtünk. A hosszú, barna hajú Sarka már akkoriban csinos volt, de inkább a visszafogott szomszédlány-feelinget hozta, és pont ez volt az, ami Hajdúnak is megtetszett.

Két évvel megismerkedésük után, 2008-ban összeházasodtak, és minden eseményen, amin tudtak, együtt jelentek meg. Csak úgy, mint sok fiatal lány, Sarka Kata stílusát is az éppen aktuális divattrendek határozták meg: a farmer-top éppúgy megtalálható volt a ruhásszekrényében, mint a villantós ruhadarabok később.

Sarka Kata
Megnézem
Összes kép (4)

Aztán, ahogy telt az idő, a hajszíne ugyan nem változott, de az egyenesre vasalt helyett divatos, loknis, szupersztáros stílusban hordta a frizuráját. Második gyerekük, Dávid születése után olyan szuper formába lendült, hogy egy képsorozatot is készíttetett magáról Kasza Tibivel. Talán ehhez köthető az újabb stílusváltás is, amikor is az „ami szép, azt meg kell mutatni” elvét vallotta.

Sarka Kata
Megnézem
Összes kép (3)

Sarka Kata, mint menő üzletasszony

2014-től aztán elkezdődött az, ami a mai napig tart: a luxusmárkák megjelentek Sarka gardróbjában. Egyre többet cikkeztek arról a lapok, hogy mikor, milyen dizájnerruhát öltött magára a 26 éves celebritás, aki akkora már a Magyarország Szépe Kft. egyik tulajdonosa volt.

Egyre többet foglalkozott a sporttal, és bár mindig is csinos volt, az utóbbi években konkrétan tökéletesre formálta a testét. Közben szoros barátság alakult ki közte és Rogán Cecília, valamint Vajna Tímea között. A következő nagy fordulat aztán 2018-ban, a válása körül következett be, amikor sokunknak leesett az álla az átváltozástól. Sarka barna haja a múlté lett, helyette szőke tincsekkel mosolygott a kamerába, és egyre gyakrabban láthattuk az edzőtermi szelfijeit is.

Az edzős képekből ma sincs hiány, sőt, most 55 kg-ra fogyott le a híresség, amire nagyon büszke:

 

Sarka Kata azóta új párra talált Bessenyei István személyében, akivel 2019-ben született egy közös gyerekük is. A műsorvezető-üzletasszony kifejezetten intenzíven van jelen a közösségi médiában, és gyakran posztol az élete kisebb-nagyobb eseményeiről is – legalábbis azon részéről, amit meg szeretne osztani a követőivel, akik szép számmal vannak, több mint 375 ezren.

Még több magyar híres barátnő, feleség!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top