Sztárok

Egész alakos fotó Sarka Katáról, amin szépen gömbölyödik

Mosolyogós friss képeket posztolt magáról Sarka Kata, aki most így mutatta meg, milyen látványos változás van az életében.

Akkor is sokan dicsérték Sarka Katát, amikor váltott, és biztosan most is rengetegen gratulálnának neki, ha lehetne hozzászólást írni a legfrissebb posztjához. 

Erről a Sarka Kata bejegyzésről beszélünk, és érdemes végigpörgetni a képeket: 

Hogy a hajszínváltozását miért tette közzé, ha nem akarja, hogy véleményt mondjanak róla, azt nem tudni, korábban ez nem volt jellemző. Talán Sarka Kata az évek és a rutin mentén úgy gondolta, jobb ha elkerül mindenféle találgatást, mert az egyik egész alakos fotóján furcsán gömbölyödik deréktájt. Igaz, hogy délelőtt arról posztolt, mennyit edzett (ide kattintva megnézheted), de ahogy már a magyar és a külföldi hírességeknél megszokhattuk: elég egy rossz szögből készült fotó, vagy egy kiadósabb ebéd, és Jennifer Aniston hasába is gyereket beszélnek. De kíváncsiak vagyunk a véleményedre. 

UPDATE: Sarka Kata időközben átszerkesztette a bejegyzését, törölte a régit, és közzétett egy kommentelhető verziót. Itt nézheted meg

UPDATE 2: Már ismét letiltotta a hozzászólásokat Sarka Kata. 

Sarka Kata csak a haját akarta megmutatni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top