TV-sztárok

Sarka Kata új hajszíne eléggé meglepő

Sarka Kata mostanában kevesebbet szerepel, mint az elmúlt pár évben, viszont amikor feltűnik valahol, akkor biztosan napokig beszélnek róla. Most az új, szőke frizurája a téma.

Sarka Kata mostanában csakis Rogán Cecília oldalán tűnik fel, gyakorlatilag mindenhova együtt mennek. Cecília nemrég beszőkült, amin a követői eléggé meglepődtek, most pedig Katán a sor, ő is változtatott a frizuráján. Méghozzá nem kicsit, szinte teljesen szőke lett. Korábban is volt világos hajszíne, de legutóbb talán akkor, amikor Dávidka megszületett, azóta leginkább barna hajkoronával látni. 

Sarka Kata tegnap a Magyarország Szépe díjátadójáról jelentkezett be a közösségi oldalán, meglepően, szőke hajjal pózolt. A rajongói is sokkot kaptak, de sokak felhozták, hogy a barna sokkal természetesebb volt, és jobban is állt neki. Persze akadtak többen is, akiknek ez az új külső jobban bejön.

Neked melyik tetszik jobban?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top