Sztárok

Sarka és Rogán sietve távoztak a sajtótájékoztatóról

Rogán Cecília és Sarka Kata is ott voltak a tegnapi FitBalance sajtótájékoztatón, ám nem nagyon lehetett a közelükbe férkőzni – a rendezvény után egyből, csendben távoztak.

Sarka Kata az utóbbi időben visszafogottan öltözködik, régen többször villantott dekoltázst, ez azonban a múlté. Nem úgy, mint a barátnője, Rogán Cecília, aki mostanában igencsak kirívó szettekben jelenik meg társadalmi eseményeken. Általában együtt, kísérő nélkül érkeznek, ez a tegnapi FitBalance Beach Body sajtótájékoztatóján sem volt másképp, ahol több újságíró is sorban állt, hogy interjút készíthessenek velük, ám ők távoztak a „hátsó ajtón”, köszönés nélkül. 

Megnézem
Összes kép (3)

Egy pár kép erejéig modellt álltak a fotósoknak, illetve egymásról is elkészítették a szokásos képeket, de körülbelül ennyi volt a szereplésük. Mint ahogy az utóbbi időben oly sokszor, hiszen a válás óta Sarka Kata nem nagyon nyilatkozik, Rogán Cecília meg sosem arról volt híres, hogy interjút ad a sajtónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top