nlc.hu
Sztárok

Megvan a 2021-es Miss World Hungary győztese

Ő lett Magyarország legszebb lánya, vele pózol Sarka Kata és Rogán Gál Cecília

Idén a koronavírus-helyzet kedvezőtlen alakulása miatt rendhagyó módon, zártkörű estélyen választották meg a Miss World Hungary-t.

Egy 20 éves nagykanizsai lány, Tótpeti Lili lett a Miss World Hungary idei győztese. Ő képviselheti Magyarországot a jubileumi, 70. Miss World világversenyen december 16-án Puerto Ricóban.

Tótpeti Lili

Tótpeti Lili, Magyarország legszebb lánya 2021-ben – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az idei szépségkirálynő a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, hobbija a lovaglás és legszívesebben a természetben tölti a szabadidejét, példaképe David Attenborough brit természettudós.

Tótpeti Lili,

A győztes Tótpeti Lili (középen), valamint dunavarsányi Ambrus Nikolett, az első (b) és a debreceni Tóth Panni, a második udvarhölgy (j) – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szépségkirálynő udvarhölgyei a 20 éves dunavarsányi Ambrus Nikolett és a 22 éves debreceni Tóth Panni lettek.

A Miss World Hungary győztese, Tótpeti Lili (k), valamint a verseny két magyarországi licensztulajdonosa, Rogán Gál Cecília (b) és Sarka Kata (j) a Lóvasút Rendezvényközpontban rendezett döntő után

A Miss World Hungary győztese, Tótpeti Lili (k), valamint a verseny két magyarországi licensztulajdonosa, Rogán Gál Cecília (b) és Sarka Kata (j) a Lóvasút Rendezvényközpontban rendezett döntő után – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Idén a koronavírus-helyzet kedvezőtlen alakulása miatt rendhagyó módon, zártkörű estélyen választották meg Magyarország legszebb lányát.

Tótpeti Lili

A győztes 20 éves nagykanizsai Tótpeti Lili (j) a Miss World Hungary eredményhirdetésén – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Miss World Hungary szakmai zsűrije 4 fordulóban pontozta a döntősöket.

Miss World Hungary

A későbbi győztes Tótpeti Lili a Miss World Hungary döntőjében – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

(MTI)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top