nlc.hu
Sztárok

Ilyen volt Som-Balogh Edina szépségkirálynőként

Ilyen volt 18 éve Som-Balogh Edina, amikor szépségkirálynőnek választották

Som-Balogh Edina ma már 2 gyerekes családanya, babaruhákat tervez, és szabadidejében egészen elképesztő festményeket fest.

Som-Balogh Edina egy ideje már nem a reflektorfényben éli az életét, és habár a színészettel felhagyott, a művészi hajlamait ruhatervezésben és festészetben éli ki – nem kis sikerrel.

Szépségkirálynőből ismert színésznő

Edina idén júliusban lett 37 éves. A színésznőt a Miss Hungary szépségverseny győzteseként ismerhettük meg 2003-ban, egy ideig modellkedett is, majd alig telt el egy év, és 2004-ben már a Barátok közt című RTL-es sorozatban láthattuk. Nádor Kingát alakította, és egészen 2013-ig, első gyermekének születéséig szerepelt a sorozatban.

Som-Balogh Edina akkor és most

Som-Balogh Edina 2007-ben és napjainkban(Fotó: smagpictures)

A színésznő így emlékszik vissza  a sorozatra:

„Minden percét nagyon élveztem a Barátok köztnek, ott nőttem fel a kamerák előtt. Fájó szívvel jöttem el 2013-ban, de tudtam, hogy új élet kezdődik számomra. A férjemet is a Barátok köztnek köszönhetem, hiszen ott ismertem meg Som Krisztiánt, aki huszonkét éve a sorozat zenei producere és zeneszerzője. Mivel több sorozat indult mostanában a csatornán, így nem lepődtünk meg a befejezésen.”

Megnézem
Összes kép (5)

9 éve él boldog házasságban

Az egykori szépségkirálynő és a zenei producer férfi 2012-ben házasodott össze. Két gyermekük született: 2013-ban a kisfiúk, Noel, majd 4 évre rá, 2017-ben a kislányuk, Lilien. A pár nagyon sokat tesz azért hogy az összhang fennmaradjon köztük, és nem veszik természetesnek azt sem, hogy a boldogság állandó. Erről a Családvarázs című műsorban meséltek:

„ Azt kell szerintem minden embernek elfogadnia, hogy a hullámvölgy egy teljesen természetes dolog egy párkapcsolatban. Mindig nem tudunk ugyanolyan hőfokon lángolni, mindig nem lesz ugyanolyan, mint az első egy évben, de nincs kizárva, hogy visszajöhet ugyanaz a szerelem és ugyanaz az érzelmi vonal, ami a legelején volt. Persze ehhez mindkét embernek akarnia kell.”

Diéta

Edina a szülés után is gyorsan visszanyerte az alakját, az utóbbi hónapokban – a színésznő megítélése szerint – némi súlyfelesleggel küzd. Közösségi oldala pont olyan, mint bármelyikünké: nincsenek túlfilterezett, beállított fotók, helyette jól elkapott, kedves, családi pillanatokat annál többet láthatunk. A színésznő nem cukormáz világot akar láttatni követőivel, éppen ezért azt is megosztja, ha épp nem érzi magát csúcsformában.

A Blikknek mesélt arról, hogy amíg a húszas éveiben jóformán bármikor ehetett bármit, nem látszott az alakján, addig mostanra már sokkal inkább oda kell figyelnie. Azért, hogy visszanyerje régi formáját, életmódot váltott, és átalakította az étrendjét:

„ Az esti nassolást és az édességeket is elhagytam, és be kell vallanom, sokkal jobban érzem magam. Emellett a tejtermékeket is kerülöm, persze ha esetleg a salátán van némi joghurt, akkor azt megeszem, de nem eszem sajtot, nem iszom tejet. Szerencsére édesszájú sem vagyok, így nem kívánom az édességet, a gyümölcsök közül pedig maximum az almát fogyasztom.”

Emellett rendszeresen sportol, napi másfél órát edz: fut, gyalogol, jógázik, és saját testes edzéseket végez azért, hogy a jelenlegi 59 kilójából még négyet lefaraghasson.

Jelenleg olasz-magyar babaruhák tervezésével foglalkozik, szabadidejében pedig fest. Szerintünk tehetséges.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top